📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chinory to mają kitajską fantazję, żeby nap🤬lać prądem robaka, piezoelektrykiem wyjętym z zapalniczki.
Mimo wszystko, insekt jest mądrzejszy od żółtka, bo nie zap🤬la za miskę ryżu.
Skośnookiego dop🤬liłbym do jakiejś furmanki i wrzątkiem polewał dla zwiększenia osiągów.

Mimo wszystko, insekt jest mądrzejszy od żółtka, bo nie zap🤬la za miskę ryżu.
Skośnookiego dop🤬liłbym do jakiejś furmanki i wrzątkiem polewał dla zwiększenia osiągów.

Jestem tu nowy lecz pierwsze co mi przyszło na myśl to cz🤬ch, ryksxa i paralizator.
Gdybyś miał w Polsce takie karaluchy. też byś zrobił z nich "użytek". Tak to zostały żaby kijanki i inne robale.
To raczej na 99% Brazylia , bo dla mnie to on po portugalsku gada
FulTun napisał/a:
Jestem tu nowy lecz pierwsze co mi przyszło na myśl to cz🤬ch, ryksxa i paralizator.
C🤬j tam z rikszą.
Rydwany małpami napędzane, jeszcze lepiej dyliżanse po czterech w zaprzęgu, a zimą do sań i z kopyta kulig rwie.

Zulu-Gula napisał/a:
C🤬j tam z rikszą.
Rydwany małpami napędzane, jeszcze lepiej dyliżanse po czterech w zaprzęgu, a zimą do sań i z kopyta kulig rwie.
musi być ich 5, jeden jako wsteczny
Nie ładnie jest bawić się jedzeniem.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Próby obniżenia kosztów produkcji skośnego badziewia są godne podziwu. Czekamy na testy na żółtych ludziach.
Heliar napisał/a:
Wejdź do kibla w PKP a zobaczysz większe.Gdybyś miał w Polsce takie karaluchy. też byś zrobił z nich "użytek". Tak to zostały żaby kijanki i inne robale.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie