📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mój otwierałby drzwi gdyby klamka lżej chodziła, choć wierzyć się nie chce, ale to prawda
Rosja i nikt nie zakosił kamerki? Taki fejk jak "Batorego" komin.
Stare. Starsze nawet od mojej dziewczyny.
Moja kotka potrafi otwierać drzwi, wskakuje na klamkę i wisi aż się otworzą. Kocur jest już za głupi.
@qwerty123hwdp
Pojebało cię? Starszą niż 5 lat bierzesz? To już się zalicza pod nekrofilię!
Pojebało cię? Starszą niż 5 lat bierzesz? To już się zalicza pod nekrofilię!
Był na szkoleniu u Jechowych.
Grali w internetach i to dobre 5 lat temu
Z klamką to żaden wyczyn. Mój pies jak chciał wyjść, to sobie naciskał klamkę i wychodził. Niestety nigdy po sobie nie zamykał :/
Dwonka co prawda nie obsługiwał, za to wiedział, że jak domofon piknie (po tym jak ktoś wstukał kod do otwarcia drzwi) to ustawiał się pod drzwiami, bo ktoś z domowników wracał. Zresztą nawet bez tego potrafił rozpoznać po odgłosach kroków na klatce kto wracał.
Dwonka co prawda nie obsługiwał, za to wiedział, że jak domofon piknie (po tym jak ktoś wstukał kod do otwarcia drzwi) to ustawiał się pod drzwiami, bo ktoś z domowników wracał. Zresztą nawet bez tego potrafił rozpoznać po odgłosach kroków na klatce kto wracał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów