b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie )
a) wykastrowane nie znaczą terenu i nic nie śmierdzi
b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie )
Nie przynoszą ci w prezencie tylko lituja się nad tobą bo widzą że sam kurwa nie potrafisz złapać
@up powtarzasz głupoty po poligonie i innych połmózgach. Tępienie kotów przyczyniło się do wielu epidemii , miedzy innymi czarnej ospy, gdyż koty zabijają gryzonie i ptaki, które przenoszą rożne choroby. Jak ktoś nie lubi to nikt mu nie każe trzymać w domu ale dzikie koty są pożyteczne w chuj.
Głównie pasożyty takie jak pchły roznoszą choroby więc zanim zaczniesz kogoś wyzywać to zweryfikuj swoje informacje.
@UP tak czy siak koty to szkodniki zwłaszcza w miastach srają szczają (szczochy mają wykurwisty zapach w chuj) wszędzie wpierdalają a te jebane zdziczałe to już w ogóle chuj wie po co one są i jeszcze ludzie te kurwy karmią
A ty po chuj tu jesteś? Tylko śmiecisz żresz srasz szczasz i roznosisz choroby. Jak ci przeszkadzają istoty z których więcej pożytku niż z ciebie to się odjeb na strzelnicy czy gdzieś, zmniejszysz emisję dwutlenku węgla i dasz nam materiał na hardzie ze strzelnicy, jedyne pożyteczne czyny jakie byś w życiu zrobił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów