📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ta to ma feste slytk ;p można takie coś wgl u swojej dziewczyny wyhodować czy jak ?
eteryk napisał/a:
pisze się z Anglii
dla Ciebie i tych co Ci dali piwo "Kizomba narodziła się w Angoli około 1989-1999 roku"
Angola (Republika Angoli - República de Angola) – państwo w południowo-zachodniej Afryce nad Oceanem Atlantyckim
zanim zechcesz zabłysnąć sprawdź źródło jełopie
Mazzi007 napisał/a:
Fajny taniec ale to nie nadaje się na tą stronę...
Właśnie że się nadaje, bo bardzo sadystyczne jest pokazać komuś taki piękny, dorodny okaz kobiety, którego większość z nas nie zaznała i nie zazna...
Anonymous~ napisał/a:
Ale ślicznie dupka kręci ta blondyna
A myślałeś , że autor miał na myśli tego łysola ?
optimax napisał/a:
powinno byc taniec z Angolii
z Angoli to sie mozna posmiac
Założymy się panie polonisto?
Po trzykrotnym obejrzeniu filmu stwierdziłem że chce z nią uprawiać seks analny
fajna dupa, fajny taniec.
Nie ma dupy, nie ma tańca, ot co...
Nie ma dupy, nie ma tańca, ot co...
Anonymous~ napisał/a:
Ale ślicznie dupka kręci ta blondyna
wszędzie polskie znaki tylko dupka normalnie, to zabija sens jakby czytać dosłownie ...
maxs90 napisał/a:
dla Ciebie i tych co Ci dali piwo "Kizomba narodziła się w Angoli około 1989-1999 roku"
Angola (Republika Angoli - República de Angola) – państwo w południowo-zachodniej Afryce nad Oceanem Atlantyckim
zanim zechcesz zabłysnąć sprawdź źródło jełopie
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi. Nie martw się, że nie zrozumiałeś, w końcu żeby ją zauważyć potrzeba trochę inteligencji.
Cały filmik latałem wzrokiem za jej dupą i chyba tak już zostanie <3
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów