📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pffff mam podobny
pffff, pokaż
… sarkazmu się chwyta.
Jeżeli włożysz komuś palec do dupy, to kto ma palec w dupie?
cycuhaha napisał/a:
Jest napisane
Z tego co pamiętam to Rada Języka Polskiego uznała "piszę" za poprawną formę ... niestety.
eteryk napisał/a:
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi. Nie martw się, że nie zrozumiałeś, w końcu żeby ją zauważyć potrzeba trochę inteligencji.
prawie się wybroniłeś ,ale słabo Ci to idzie bo żeby użyć ironie trzeba wiedzieć kiedy. oj słabo słabo
Sadolowi który powie kim jest ta dziewczyna (odpowiedź tancerką nie będzie promowana) stawiam piwko! Jakieś imię i nazwisko, bo z chęcią bym do niej maila napisał
oh my God, co Ona robi se swoją dupcią, ależ bym ją przetestował D: buja się ja pierdolony rezus
optimax napisał/a:
powinno byc taniec z Angolii
z Angoli to sie mozna posmiac
Angola = Angoli
Żeby było Angolii, państwo musiałoby się nazywać "Angolia". Nawet podkreśla te słowa, zainwestujcie w przeglądarki z korektorem, matoły albo najlepiej wróćcie się do szkoły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów