📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"opcjonalnie też skocznia"
Ona nie skoczyła tylko spadła, więc raczej nie skocznia a spadnia?
Wie ktoś, gdzie to dokładnie było, bo byłem w Kirgistanie i tej kładki nie widziałem, a że się znowu wybieram, to bym cyknął tam fotkę?
juzernik napisał/a:
Wie ktoś, gdzie to dokładnie było, bo byłem w Kirgistanie i tej kładki nie widziałem, a że się znowu wybieram, to bym cyknął tam fotkę?
Cytat:
źródło26-letnia dziewczyna rzuciła się z mostu na rzece Ak-Bura w miejscowości Dacha we wsi Toloikon w dystrykcie Kara-Suu.
mam nadzieję że sporo pomogłem.
bercisko napisał/a:
Nawet jeśli, to spadła ze skoczni"opcjonalnie też skocznia"
koleś się doczołgał do niej i chwycił ją za nogę?
Nie kapuje dlaczego samobójcy tyle stoją i czekają bóg wie na co, ja zamierzam się szybko zabić, a nie pierdolić i czekać na pomoc czy coś ...
Żyjesz jeszcze?
Może piwa nie masz z kim wypić to zapraszam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów