📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman napisał/a:
twoja piana na ryju to mój szczery uśmiech
No materiał cieńki jak Lechu przy podejsciu do lądowania.
Dzika swinia daje rady
Wiem ze to delikatny temat ale tik tok się chłodzi dl gówno-pedałów jak Probcioch i kazirodczych dzieci jak Flodzia. Tyle
I aż tyle!
xXx5226 napisał/a:
Won na tiktoka i nie wracaj !!!
Do Halmana piszesz.
On na sadolu się urodził i tutaj umrze... To weteran, można go nienawidzić, ale trzeba mu wiele wybaczyć ...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Do Halmana piszesz.
On na sadolu się urodził i tutaj umrze... To weteran, można go nienawidzić, ale trzeba mu wiele wybaczyć ...
Tak jahahah
xXx5226 napisał/a:
Won na tiktoka i nie wracaj !!!
Ale w sumie Halman to i racja, wrzucasz jakieś popierdułki nadające się na TT, z tego co widać, nie śpisz po nocach, może coś ciekawszego byś znalazł, bo to wyżej jest słabe, bardzo słabe....
Halman .l. siadaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów