Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozstanie Sadistica z Kwejkiem to raczej na papierze tylko

Prosty napisał/a:
Jebie fekaliami , znaczy fejkiem
Nie fejkiem, tylko ustawką.
Prosty napisał/a:
Jebie fekaliami , znaczy fejkiem
EinsZweiPolizei napisał/a:
Rozstanie Sadistica z Kwejkiem to raczej na papierze tylko
AlbertoNihilo napisał/a:
Ejże, skoro moderacja wstawia coś takiego i jest plusowane zamiast wylądować w sucharach, to ta ustawka równie dobrze się tu nadaje.

AlbertoNihilo napisał/a:
Jeden c🤬j mi tam , ustawka fejk , czy inne gówno ale na bank pedalstwo straszne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie