📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmiana pasa bez kierunku w ostatniej chwili - wymuszenie pierwszeństwa przejazdu a do tego jeszcze hamowanie do podłogi Pewnie się koleś ostro zdziwił jak zobaczył camcodera on board Takich frajerów to powinno się przez tydzień okładać
EDIT:
Przypomniało mi się
EDIT:
Przypomniało mi się
żadne wymuszenie. Chciał po prostu przyk***ić temu typowi co się na środku drogi zatrzymał.
Ruscy - i wszystko jasne. Jeden nie ma kierunkowskazu, drugi nie ma hamulców a obaj pewnie najebani.
Ten co nagrywał to jakiś idiota - jak zaświeci się zielone światło to OD RAZU RUSZAMY a nie kurwa dopiero włączamy bieg. Kurwa.
Jak się jebany patrzył zanim go wyprzedził. Na sybir do łagrów z tą ładą samarą, kurwysyn
Zacznijmy od tego że sam kierowca to pizda i to straszna. Od x lat wkurwia mnie blokowanie lewego pasa. Sam wlecze się jak trzeba gdy wszyscy z prawej go mijają... Dobrze kutasowi nauczy się
BongMan napisał/a:
Ruscy - i wszystko jasne. Jeden nie ma kierunkowskazu, drugi nie ma hamulców a obaj pewnie najebani.
dostawczak to nie osobówka, w miejscu sie nie zatrzyma... także nawet hamowanie by tu nie pomogło
Tępaki! Żadne wymuszanie, ten z prawej stanął przed przejściem dla pieszych, bo jakaś kobieta weszła na pasy, i ten 'poszkodowany' zatrzymał się, bo w takich sytuacjach najczęściej nie widać, gdzie ten pieszy się znajduje i najlepiej się zatrzymać żeby go nie pierdolnąć. Poza tym, za wyprzedzanie na przejściu jest o wiele wyższy mandat niż za zmianę pasa ruchu przed przejściem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów