Po prostu zdmuchnij
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Po prostu zdmuchnij
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra taktyka. Ogłuszyć i zdupczyc.
trzeba być mentalnym paprochem żeby kogoś śmieszyło wciskanie cudzej głowy w jedzenie
Kurwa nie rozumiem, jak można tak komuś zniszczyć urodziny. Przecież to było żałosne.
Śliczna indianeczka. Niestety nosek nie będzie już nigdy taki ładny.
Oj chyba muchacho nie zadupczy.
Oj chyba muchacho nie zadupczy.
Może to był prezent urodzinowy? Zamiast deskoterapii ciapniecie o stół.
Jakie czasy, tacy mężczyźni
Nie kumam tego fenomenu... spierdolić komuś jego własne urodziny...
Ja w podstawówce miałem takiego cymbała. Nie mam pojęcia czy miał jakiś autyzm czy inne gówno typu adhd ale gościu nie lubił się dzielić i na imprezie urodzinowej u koleżanki stwierdził, że torcik będzie cały dla niego, więc wpadł na genialny pomysł żeby rozpierdolić solenizantce dzień i wpakował swój ryj w ciasto.... reszta imprezy przebiegła na pocieszaniu rozryczanej dziewczynki, a ten świniok siedział w kącie sam i czekał aż go stara odbierze xD
Ja w podstawówce miałem takiego cymbała. Nie mam pojęcia czy miał jakiś autyzm czy inne gówno typu adhd ale gościu nie lubił się dzielić i na imprezie urodzinowej u koleżanki stwierdził, że torcik będzie cały dla niego, więc wpadł na genialny pomysł żeby rozpierdolić solenizantce dzień i wpakował swój ryj w ciasto.... reszta imprezy przebiegła na pocieszaniu rozryczanej dziewczynki, a ten świniok siedział w kącie sam i czekał aż go stara odbierze xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów