Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A i tak pomimo tego wszystkiego musiałem wygooglowac, kto to ten cały pele. A to dlatego, że nie obchodzi mnie 20 spoconych typów uganiających się za kawałkiem szmaty i 2 broniących bramek.
Dlaczego zaznaczyłeś, że spoconych? Jakby nie byli spoceni toby Cię interesowali? Podejrzane
Dlaczego zaznaczyłeś, że spoconych? Jakby nie byli spoceni toby Cię interesowali? Podejrzane
Logika Syriuszu, logika. Trzeba nie mieć porów i gruczołów potowych, by biegając przynajmniej 90 minut się nie spocić.
Jak się pytasz babci albo swojego chłopaka, czy dwóch ojców, którzy cię chowali, kim był Emilian Kamiński to ci wszyscy odpowiedzą, że grał w Klanie albo M jak Miłość. Ja go głównie kojarzę jako aktora dubbingowego, a w szczególności jako Pumbę z Króla Lwa.
A ja zapamiętałem go w roli gangstera Bociana w "U Pana Boga za miedzą".
Serialowych gówien nie oglądam, to więcej nie wiem.
Nie znam gościa i nigdy go w żadnym filmie nie widziałem, choć chyba gdzieś ta morda w necie się przewinęła.
Ps.
Sprawdziłem grał w jakimś syfie typu Klan i temu podobnym. No rzeczywiście "wniósł wiele"
Większość polaków go nie zna (…)
Chyba większość prostaków takich jak Ty.
To ze nie wiesz nic na temat polskiego teatru to nie znaczy, ze wszyscy Polacy i sadole są podobnymi ignorantami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów