Dobrze, że miał kakask.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze, że miał kakask.
Szkoda że mu głowy nie ucięło, na przyszłość by wiedział jak jeździć
Jako, że w ruchu drogowym mam udział jedynie tuptajac przejściem dla pieszych lub wkurwiajac puszkarzy rowerowaniem poboczem jeśli kompletnie nie mam innej możliwości przejechania danego odcinka, to spytam.
A) jak on, kurwa jego mac, nie widział tej blachy? Ślepy? Niedojebany? Samobójca?
B) co ten eee.. UDT? robił na jezdni z czymś takim? Czy to nie jest normalna jezdnia tylko jakiś nie wiem, plac firmy budowlanej? Teren budowy? Co tam się odjebało?
A) jak on, kurwa jego mac, nie widział tej blachy? Ślepy? Niedojebany? Samobójca?
B) co ten eee.. UDT? robił na jezdni z czymś takim? Czy to nie jest normalna jezdnia tylko jakiś nie wiem, plac firmy budowlanej? Teren budowy? Co tam się odjebało?
sothis napisał/a:
Jako, że w ruchu drogowym mam udział jedynie tuptajac przejściem dla pieszych lub wkurwiajac puszkarzy rowerowaniem poboczem jeśli kompletnie nie mam innej możliwości przejechania danego odcinka, to spytam.
Jako niedzielny ekspert postaram się wypowiedzieć mimo że chuja wiem : A - był to ślepy niedojebany samobójca B - To są Chiny, czyli komunizm. Ponieważ w komunizmie wszystko jest wspólne czyli zarazem niczyje to każdy może sobie robić co chce. Facet w UDT ( Uniesieniowy Dyliżans Towarowy ) założył firmę budowlaną na jezdni. No i wtedy skuterkowiec widząc prywatny teren budowy na wspólnej jezdni uznał go za teren niczyj i postanowił popełnić samobójstwo
Albert_Jerzy napisał/a:
Szkoda że mu głowy nie ucięło, na przyszłość by wiedział jak jeździć
jakby widział ? przecież nie będzie miał głowy inteligencie
Zaliczyła zgona
Hetman_Wielki napisał/a:
jakby widział ? przecież nie będzie miał głowy inteligencie
a ty oczu, bo łeb zachował.
A jak mial ta blache widziec barany jedne? Wy widzicie to z kamery, wyobraznie sobie jego punkt siedzenia. Ja pierdole
Casperish napisał/a:
A jak mial ta blache widziec barany jedne? Wy widzicie to z kamery, wyobraznie sobie jego punkt siedzenia. Ja pierdole
No wyobrażam sobie.
Trochę gejowe uczucie, trochę jak dziewica, w sumie dziwne ale ok, wyobrażone.
Nie wpłynęło to na blache, która nadal nie zrobiła się przezroczysta. A że te x warstw ma z 5cm grubosci jakoś nic nie zmienia przy tej zawrotnej prędkości.
No i zakładamy, że widzi je idealnie na wprost, a nie będąc ciut niżej lub ciut wyżej :p
_Yarko_ napisał/a:
Sothis, wszystko jest napisane na filmie
Faktycznie, dzięki za zwrócenie uwagi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów