Klasyki w wykonaniu British Orchestra of Great Britain
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo , lepsze to niż metalowe ścierwo.
666duch napisał/a:
British Orchestra of Great Britain
To na serio się tak nazywa?
To tak jakby nazwać orkiestrę "Polska orkiestra Polski"
to jest The Ukulele Orchestra of Great Britain a nie jakieś 'masło maślane'
Masakra. To jest Sadol czy jakies gówno kwejko podobne!!! Przestane tu chcodzic.
@up
Ale dużo osób lubi sobie zrobić przerwę w oglądaniu kobiet z kutasami i zdjęć rozjebanych kończyn i posłuchać sobie dobrej muzyki, więc dlaczego nie?
Ale dużo osób lubi sobie zrobić przerwę w oglądaniu kobiet z kutasami i zdjęć rozjebanych kończyn i posłuchać sobie dobrej muzyki, więc dlaczego nie?
Piwo dla tego co wypisze liste wszystkich kawalkòw ktòre zagrali
Przyznam sie ze wiekszosci nie znam z nazw a tylko gdzies zaslyszalem
Przyznam sie ze wiekszosci nie znam z nazw a tylko gdzies zaslyszalem
Pewnie za jakiś czas zagrają gangam style aby być fajnym jak reszta świata która tworzy przeróbki tej "piosenki"
dołączam się do prośby bsforgsa
bsforgsa,
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Shirley Bassey (później Andy Williams to śpiewał) - Love story
Roberta Flack - Killing me softly
The Eagles - Hotel California
Gloria Gaynor - I will survive
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Shirley Bassey (później Andy Williams to śpiewał) - Love story
Roberta Flack - Killing me softly
The Eagles - Hotel California
Gloria Gaynor - I will survive
na koniec już sie lipa chaoptyczna zrobiła :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów