Panowie, którzy ćwiczycie proszę bez zbędnej napinki, bo chłopcy zrobili to typowo dla jaj;D. Pozdroo;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
0:32 zajebisty strój na siłke....
Parę razy to i u nas w dżinsach przyszli, a jeden gość pare miesięcy temu przebił wszystkich i przyszedł na trening z 2 litrami Coca-Coli
Dla jaj? ja tu widzę jak większość cwaniaków "ćwiczy" na siłce. ;D
-ale bede napierdalać!!!
5 powtórzeń później
-o ja jebe musze kreatyny więcej wziąć
3 powtórzenia dalej
-dobra bajcepsy skończone, czas na klate...
-ale bede napierdalać!!!
5 powtórzeń później
-o ja jebe musze kreatyny więcej wziąć
3 powtórzenia dalej
-dobra bajcepsy skończone, czas na klate...
Cytat:
, a jeden gość pare miesięcy temu przebił wszystkich i przyszedł na trening z 2 litrami Coca-Coli
Lepsze są przysiady w japonkach
@Up:
Jak ktoś robi sile to 5 powtórzeń się stosuje, choćby 5x5. I to co opisałeś to jest wręcz przeciwne, bo każdy kto był na siłce to widział jak wygląda trening stricte dyskotekowy, (4 serie na bajceps, po tysioncpinćsetsotdziewińtset powtórzeń) * 3 różne cwiczenia. Na koniec suplementy w większej ilości niż na fermach drobiu. Bo w końcu "jak jest pompa to mięsień rośnie"
wiem ile jest na siłę.... po prostu to taki z dupy wzięty przykład większość odgadnie przekaz, ale brawa dla Ciebie za znajomość programów treningowych z sfd ;p
Które to na sfd wzięły się chocby od Marka Rippetoe
@up że podczas wyciskania na klate kasuje innych koxów na siłce swoim legendarnym sierpowym ;]
Wiecie szanowni użytkownicy jaki jest tytuł bita na samym początku?
Ja widziałem na siłowni kolesia w spodniach na kont i koszuli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów