18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
jarekddz 2013-09-30, 22:05
czarny czarnuch
Zgłoś
lynta95 2013-09-30, 22:28 7
Aha, czyli to wszystko przez murzyna? Jebany czarnuch...
Zgłoś
cts 2013-09-30, 22:36 4
Odnośnie reakcji na murzynów:

Zgłoś
hyp3 2013-09-30, 23:18 5
@IjonTichy
może ty żyjesz w kraju który wymyślił se nygers ja urodziłem sie w Polsce i w niej żyje i jestem z tego dumny. Dumny z bycia Polakiem.

i uwierz mi zakompleksiony waranie jak przestaniesz obwiniać inny za swoje niepowodzenia i zrozumiesz ze to twoj niedojebanie jest temu winne to dopiero wtedy może coś ośągnąć

życie grozi śmiercią
Zgłoś
p................k 2013-10-01, 9:55 7
hyp3 napisał/a:

@IjonTichy
może ty żyjesz w kraju który wymyślił se nygers ja urodziłem sie w Polsce i w niej żyje i jestem z tego dumny. Dumny z bycia Polakiem.

i uwierz mi zakompleksiony waranie jak przestaniesz obwiniać inny za swoje niepowodzenia i zrozumiesz ze to twoj niedojebanie jest temu winne to dopiero wtedy może coś ośągnąć

Pozwolę sobie odnieść się do Twojego avataru "why so serious?". Kolego nie spinaj się tak, bo Ci żyłka w dupie pęknie, a komiks OK.
Zgłoś
jolmen13 2013-10-01, 10:07
@hup3 O ja pierdole, współczuję twoim znajomym, jeśli w ogóle jakiś masz. Nie wiedziałem, że można mieć ujemne poczucie humoru...
Zgłoś
voidinfinity 2013-10-02, 12:10 1
Nie wiem o co chodzi z tym murzynem - ale tutaj mam lepszego kandydata:

"Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu." - D.T

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
kwieciu 2013-10-03, 2:48 1
nie kłam!
założe się że rybka powiedziała coś w stylu : " O KURWA MURZYN!!!! "
Zgłoś
monczao 2013-10-03, 3:54 1
A wystarczyło poprosić żeby stał się biały...
Zgłoś
rok333 2013-10-03, 6:39
Czyli chciał żeby zrobiło sie tak jak u niego w szałasie?
Zgłoś
timmy77 2013-10-03, 10:59
Dlatego jestem rasistom

Let's rock'n'roll
Zgłoś
R4d0 2013-10-03, 19:51 1
Rozczarowałem się - myślałem, że Rybka też go zwyzywa od czarnuchów...
Zgłoś
R031 2013-10-03, 20:30
Fake murzyn lowilby w siatke albo na naostrzony kijek
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów