W tym roku mamy rzadko spotykaną sytuację - przed nami aż trzy piątki trzynastego! Najbliższy już w ten piątek! Czy klątwa tego pechowego dnia ma coś wspólnego z rzeczywistością?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za każdym razem czekam na jego filmiki. Są zajebiste i można się odchamić po tym gównie, które leci w TV.
Często jest tak, że jeśli mamy ten tzw. pechowy dzień i coś niefortunnego się wydarzy wówczas ludzie sobie tym złym dniem to tłumaczą. Z mojej obserwacji wynika, że do tej pory zawsze działo się coś złego, nawet błahostka. Zbieg okoliczności? Ciężko powiedzieć.
Nie cierpię jego głosu... jeszcze w reklamie millenium banku leci..
9 piw i lecimy na główną
Cholernie lubię słuchać mądrych rzeczy, które są przedstawiane w tak ciekawy sposób i oczywiście piwko.
To kurwa idź oglądać reklamę media expert... Millenium bank ma akurat jako jedyne ciekawą, sensowną reklamę.
Cytat:
Nie cierpię jego głosu... jeszcze w reklamie millenium banku leci..
To kurwa idź oglądać reklamę media expert... Millenium bank ma akurat jako jedyne ciekawą, sensowną reklamę.
@talibpl nie rozumiesz, że jest to konto partnerskie? Nawet jakby mu kurwa jakiś chuj piwa zajebał i był 2 piwa w plecy to i tak na główną trafi... Dlatego administracja sadistica postarała się o to, żeby tępe chuje się nie czepiały i dodali przycisk Ignoruj obok nazwy użytkownika konta partnerskiego, jak widać, często okazuje się, że było to mizerne rozwiązanie(chociaż i tak nie widzę lepszego).
cola1111 napisał/a:
Ktoś wie co to za fura w której siedzi ten kolo??
Po wyglądzie lusterka stawiam na Audi wersja 7.
Jakby 13 była pechowa to jestem dzieckiem pecha bo 13 urodziny miałem 13 w piątek Tak samo 18
ingnora mu daje niech spierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów