📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JeMois napisał/a:
; Co do KK i finansowania to również się mylisz. Kościół płaci przecież podatki.
Nie mylę się, ale Ty jesteś niedoinformowany, kosciol placi minimalna czesc podatkow, tak minimalna ze zwykly czlowiek moze sobie tylko o takich ulgach pomarzyć racjonalista.pl/kk.php/s,2728
JeMois napisał/a:
Tylko dla mnie mniej szkodliwe jest skupisko wierzących w Boga emigrantów, starszych ludzi o "przestarzałych i średniowiecznych" poglądach w porównaniu do młodych "pro postępowych" ludzi, którzy mają w dupie takie pojęcia jak patriotyzm i marzą o tym by wpuścić do Polski homosiów, arabów i zrobić z tego kraju zwyczajny kurwidołek.
Nie zapominaj, ze to "mniej szkodliwe" towarzystwo ma prawo glosu, wiec jest szkodliwe tak samo jak reszta oszolomow i fanatykow. Nie sadze tez ze ludzie ktorzy ida z biegiem czasu chcieli by, zeby wszedzie byly pedaly i araby, raczej chodzi o to zeby nadążać za tym co sie dzieje na świecie, zawsze mozna by dalej tkwić w glebokiej komunie nie wiedzac nic, osobom którym taki stan rzeczy by pasował polecam emigracje na kaukaz
JeMois napisał/a:
Jestem za tym, by nie było religii w szkołach ale nie argumentuje tego w sposób "wypierdalać z zjebanym klerem w pizdu".
Widzisz, a ja tak argumentuje, bo jebany kler juz sie wpierdolil do szkol, i tyle mojego co se pogadam, a wkurwia mnie nieprzeciętnie, ze jebane oceny z jebanej religii wliczają się mojemu synowi do średniej oceny, bo to powinien być wolny wybor, czy ktos chce wiezyc w jebanego boga czy nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów