18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (16) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Uczeń z nożem - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Klawiatura
Mroczny_Patataj • 2013-01-10, 23:11
Usiądź wygonie i odpal klawiaturę ekranową. Pisz na niej trzymając głowę na barku.

Jesteś jak Stephen Hawking!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haters gonna hate. 2013-01-10, 23:29 1
Sam se usiąć.
Zgłoś
Piniekf 2013-01-10, 23:37 21
Wstań z krzesła, znajdź dobry murek, rozbiegnij się i pierdolnij głową. Będziesz zamurowany efektami
Zgłoś
TheCars 2013-01-10, 23:48
Usiąć, weź słownik, poszukaj słowa "usiąć". Nie ma?
Zgłoś
mihaueeek 2013-01-10, 23:48 1
Chujowe. i tyle
Zgłoś
Mroczny_Patataj 2013-01-10, 23:57
Już poprawione. Btw Panowie poloniści : jak jest tak napisane to inaczej przeczytasz?
Zgłoś
Don_Menelaos 2013-01-10, 23:59 4
Może i Hawking wygląda jak wygląda ale jego IQ 3/4 populacji ziemi mogło by pozazdrościć
Zgłoś
TheCars 2013-01-10, 23:59
U mnie w przedszkolu to po literce czytamy jeszcze.
Zgłoś
Haters gonna hate. 2013-01-11, 2:39 1
repcak002 napisał/a:

Już poprawione. Btw Panowie poloniści : jak jest tak napisane to inaczej przeczytasz?

Wyjmij chuja z uszu. "Ć" i "dź" na koncu rozroznia to, ze drugie wymawia sie bardziej twardo - jezeli juz chcesz wiedziec. Zreszta ja nie czytam sadistica na glos wiec i nie slysze roznicy. Nie badz jebanym ignorantem i nie ukrywaj bledow pod zalosnymi probami pojechania komus.
Zgłoś
b................� 2013-01-11, 8:43 3
Hawking ma więcej zainteresowania ze strony płci pięknej niż ja
Zgłoś
BongMan 2013-01-11, 13:38 127
repcak002 napisał/a:

Usiądź wygonie

Sam jesteś wygon.
Zgłoś
anne_be 2013-01-11, 17:50
może i by mnie to rozbawiło, gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu używam ekranowej, na wskutek zalania lapka piwem...
Zgłoś
Draiks 2013-01-11, 17:59 2
Idiota zedytował a i tak są błędy, jakim debilem trzeba być żeby coś takiego zrobić?
Zgłoś
jonasz1 2013-01-11, 17:59
anne_be napisał/a:

może i by mnie to rozbawiło, gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu używam ekranowej, na wskutek zalania lapka piwem...

i chciało Ci się to pisać na klawiaturze ekranowej? ja pierdole
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-11, 18:09 3
Draiks napisał/a:

Idiota zedytował a i tak są błędy, jakim debilem trzeba być żeby coś takiego zrobić?

Potrójnym debilem: 1.Edytował a dalej są błędy 2.Wymyślił coś tak chujowego. 3.Dodał ,,idź pan w chuj" na końcu tak jakby wiedział co ma zrobić po dodaniu takiego gówna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem