Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Accients 2024-08-11, 1:12 2
Upadek białej rasy postępuje...
Zgłoś
Mistic1989 2024-08-11, 1:39 3
Niech Brytole brną w tą lewicową ideologie i niech zdechną. Pojebany naród.
Zgłoś
Kozłastopa 2024-08-11, 3:33 2
Załamałem kolana w łokciach. Niech to atom wszystko,rozjebie, albo kosmici z Zeta reticuli. To nawet nie jest dno moralne:. Społeczny incydent..za takie coś powinna być kulka, albo 100 lat jebanki w kamieniołomach.
Zgłoś
CrystalFairy 2024-08-11, 6:05 1
baronturbina napisał/a:

Można. Zapytaj @ jak to jest, bo on już dawno jest w chronicznej fazie uzależnienia od alkoholu. Biedny nie chce pomocy a nieraz oferowałem.

Umówcie się już na to ruchanie i przestańcie nas wciągać w Wasze romantyczne perypetie.
Zgłoś
kernelstrong 2024-08-11, 8:30 1
Tylko kto jest teraz małpą? Nie odróżniłem. XD
Zgłoś
Yazaki 2024-08-11, 8:32 1
Upadek białek cywilizacji... dobrze, ze mam już 54 lata, dzieci i wnuków tylko szkoda!
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-08-11, 9:26 2
Tutaj nikt przed murzynem nie klęknie. Oprócz p0lek.
Zgłoś
kosioraldo 2024-08-11, 11:00 1
Ja pierdolę, to już jest upadek, nie ma słów by to opisać zostaje po prostu nic nie mówić, swoje zdanie bym wyraził ale miałbym puk puk do drzwi, kiedyś to się wyjaśni

[ Dodano: 2024-08-11, 11:02 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

Bez związku. Co ma Zimbabwe do RPA?

Tyle co Ty do normalnego człowieka
Zgłoś
anubis90 2024-08-11, 11:28 1
Nie ma większej hańby, niż klęczeć przed czarnuchem, zwłaszcza będąc w mundurze.
Nóż się w kieszeni otwiera, gdy się to ogląda.
Nic dziwnego, że UK schodzi na dno.
Zgłoś
sensation87 2024-08-11, 11:56 1
nie dziwie się że chcą depopulacji o 70%
Zgłoś
Kesmin 2024-08-11, 14:00 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Aha, jak białas dostaje wpierdol od ciapaka to wina Żydów... Wielką moc musi mieć to żydowskie poparcie, że ciapak albo czarnuch dostaje jakiejś magicznej, nadludzkiej siły.

Zyda na reke jest masowa imigracja poczytaj troszke zrozumiesz nie tylko meinkampf a rzad popiera to czego chca zydzi bo siedzi u nich w kieszeni.Wiec moze nie bezposrednio jest to ich wina ale lancuch jest dlugi a 2 sprawa o jakich bilaych nowisz skoro w uk jest moze z 15% bialej rasy na ten czas ^^?
Zgłoś
LaChupacabra 2024-08-11, 15:32 1
Mógł mu jeszcze obciągnąć.
Zgłoś
ancient86 2024-08-11, 18:44 1
.
Zgłoś
tomnbb 2024-08-11, 20:18 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Bez związku. Co ma Zimbabwe do RPA?

Ma związek z tym
TwójCzarnyPan napisał/a:

O, tak! Znajcie swoje miejsce w szeregu, białasy! Macie się za lepszych? Ostatnie zamieszki w UK pokazały, która rasa dominuje

Zgłoś
ancient86 2024-08-11, 20:59 1
Jak bys wiedzial jakie oni lapowki biora od szejkow to tez bys swoim podwladnym kazal jesc gowno z ulicy.Niestety ale w tych czasach za kase z kazdego wychodzi kurwa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem