Dla nierozgarniętych językowo i wzrokowo: Kliczko przyjmuje pozę Arniego, a Arni mu się odwdzięcza (przy okazji słodząc mu, że jest jednym z jego ulubionych zawodników).
Masz rację. Zgnijmy w tym wypominaniu wszystkiego. Poza tym- my zabiliśmy tylko ~1000 a oni więcej, więc to oni są mordercami a nie my!
Groźby o dostaniu wpie**olu sobie daruj, wyrosłem z tego
za tak otwartą i irracjonalną ksenofobię to się but na pysk należy.
P.S. Zapewniasz mi wspaniałą rozrywkę. Aż Ci piwo postawię, bo takiego trepa dawno nie uświadczyłem
Dlatego w tym przypadku mówi się w małopolsce, bo mówi się w Polsce, wyjątek potwierdzający regułę. A gramatycznie nasz język nie uznaje suwerenności ukrainy, dlatego mówimy "jadę na ukrainę" tak jak "jadę na pomorze". chachle jebany, w domu tylko po ukraińsku się mówiło z rodzicami i teraz polskiego nie ogarniasz?
@up ty jesteś jakiś debil ? (pytanie retoryczne)
to że wrzuciłem ci z powodu twojej wielkiej głupoty oznacza że muszę być z Ukrainy?
ogarnij się, przygłupie.
Na Kostarykę. Na Jamajkę.
W Sudetach. W Karpatach
W Lubelskiem
Jasne, że się bronili. Przecież Polacy nigdy by nikogo nie skrzywdzili. Owijanie drutem kolczastym i wycinanie krzyża na klacie to też w samoobronie.
A Czechów lubisz? Niemców? Rosjan? Brytyjczyków? Włochów? Japończyków? Czy to w następnym semestrze będziesz miał? A może ich wszystkich tak samo nienawidzisz? Jesteś śmieszny z tą swoją chorą nienawiścią
P.S.2. Odpisz szybko bo niedługo muszę iść do pracy a chcę mieć się jeszcze rozerwać przed nocką
Kuby, Jamajki, Cypru,
Słowacji, Litwy?
Poza tym jak już taki z ciebie skrajny ksenofob, to ciekawi mnie z ilu np. przedmiotów na niemieckim patencie korzystasz w życiu codziennym, hipokryto.
P.S. Angielski. Kolejny język który powinien trafić na Twoją listę "muszę podszkolić. Deifnitywnie.
Co jest z tym gościem nie tak? Nie wolno gloryfikować oprawców czy zapominać o własnej historii ale żyjąc tylko tym, nie próbując dogadać się i żyć w zgodzie z własnymi sąsiadami możemy tylko stracić a historia zatoczy koło.
, wg Ciebie noworodek rodzący się na Ukrainie, Słowacji czy w Niemczech myśli jedynie o tym aby mordować Polaków?
Dogadać się można z tymi, którzy tego chcą, a na Ukrainie członkowie UPA cieszą się chwałą i specjalnymi świadczeniami. Bandera jest uznawany za bohatera i stawia się mu pomniki, a na obchody rzezi wołyńskiej przyjeżdża tylko nasz prezydent wbrew woli ukraińcow.
Wg mnie taki noworodek rodzi się i żyje często lepiej niż Polacy między innymi dlatego, że jego dziadkowie zabijali i okradali Polaków.