Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za wierszyk Wowki się nie odkujesz,
Nie masz co szaleć, bo próby marne,
Jak już mówiłem znajdź sobie panne,
Ale poczekaj, czyż jestem w błędzie?
Może się mylę! Niechaj tak będzie,
Ty przecież nie chcesz żadnej kobiety,
W gay barach znasz już wszystkie klozety,
Mam kandydata, pewnego Penera,
Lecz nie bądź nachalny, niech sam wybiera.
Nie spłosz zwierzyny, mój drogi bracie,
A z czasem postawisz mu kloca na....
Mam kandydata, pewnego Penera
to chyba nie o mnie, ze mną nic nie uzgadniałeś
Do naszego ukochanego supportu:
Czy któryś z was pamięta do kurwy nędzy co to za strona ? Bo już chyba wszyscy pozapominali że TO co tu widzimy to www.sadistic.pl i takie materiały powinny być wypierdalane już zanim trafią do poczekalni, bo ani to sadystyczne ani śmieszne. I może trzeba niektórym przypomnieć że to nie jest jebany kwejkuś czy inne gówno tylko nasz Sadol na który wchodzimy po to, żeby zobaczyć jak jakiś super parkurowiec nakurwia narządami płciowymi po rurach ew. "pro skejter" traci uzębienie po spotkaniu ze ścianą tudzież ziemią lub inny tworem nieco twardszym od szczęki ów człowieka.
@Do wszystkich hejterów którzy zaraz będą srali tekstami "Jak Ci się nie podoba to wypierdalaj gdzie indziej" - Nie, to wy wypierdalajcie z tym chłamem tam skąd go tu wrzuciliście.
A co do walki to chujowa jak żadna inna. I nawet gdybym chciał oglądnąć powtórkę to na pewno nie wszedł bym kurwa na sadistica, bo to NIE JEST serwis sportowy, a także nie jest przeznaczony do dyskusji polityczno-chujoznawczych które się tu powoli zadomawiają.
Co to kurwa jest ?!
Do naszego ukochanego supportu:
Czy któryś z was pamięta do kurwy nędzy co to za strona ? Bo już chyba wszyscy pozapominali że TO co tu widzimy to www.sadistic.pl i takie materiały powinny być wypierdalane już zanim trafią do poczekalni, bo ani to sadystyczne ani śmieszne. I może trzeba niektórym przypomnieć że to nie jest jebany kwejkuś czy inne gówno tylko nasz Sadol na który wchodzimy po to, żeby zobaczyć jak jakiś super parkurowiec nakurwia narządami płciowymi po rurach ew. "pro skejter" traci uzębienie po spotkaniu ze ścianą tudzież ziemią lub inny tworem nieco twardszym od szczęki ów człowieka.
@Do wszystkich hejterów którzy zaraz będą srali tekstami "Jak Ci się nie podoba to wypierdalaj gdzie indziej" - Nie, to wy wypierdalajcie z tym chłamem tam skąd go tu wrzuciliście.
A co do walki to chujowa jak żadna inna. I nawet gdybym chciał oglądnąć powtórkę to na pewno nie wszedł bym kurwa na sadistica, bo to NIE JEST serwis sportowy, a także nie jest przeznaczony do dyskusji polityczno-chujoznawczych które się tu powoli zadomawiają.
Po pierwsze należy ci się warn x3 za magiczne słowo. Po drugie to co ty kurwa możesz wiedzieć o tym jak sadistic wyglądał na początku. Po trzecie zawsze możesz usunąć konto skoro konwencja sadistica ci nie odpowiada. Wszystko się zmienia , a życie nie polega tylko na oglądaniu kobiet z kutasami i martwych arabów.
Masz coś jeszcze do powiedzenia ? nagadaj mi do dupy pacynko odsłucham sobie później.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów