18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Klienci McDonald's
habumbabum • 2014-01-05, 10:52
Już pomijając powszechny osąd, że w McDonald'sie podaje się samo gówno i żrą tam same spasione świnie (co nie jest prawdą, ale ja nie o tym), oto kilka wybranych dialogów z ludźmi, którzy się tam stołują, czyli co przeżywają pracownicy firmy na co dzień

- zestaw hepi mil!
- co będzie do jedzenia?
- zabawka numer 5!

- poproszę nuggetsy.
- sześć, dziewięć czy dwadzieścia?
- ale co sześć dziewięć czy dwadzieścia?

- dzien dobry, poproszę trzy cheeseburgery.
- jest 9:00, do 10:30 jest tylko oferta śniadaniowa.
- aaaa, to w takim razie poproszę dwa.

- poproszę loda z truskawką, ale tej truskawki to nie za dużo, żebym się NIE UJEBAŁ!

- poproszę dużego boomboxa z wingsami!

- chciałbym złożyć reklamację.
- słucham pana.
- NIE NAJADŁEM SIĘ!

- poproszę zestaw happy meal.
- z nuggetsami, frytkami i sokiem jabłkowym?
- najtańszego!
- happy meal ma tylko jedną cenę i jest to 10,50.
- to kurwa po chuj się pytasz jakiego jak jest tylko jeden?

późny wieczór, godzina około 23:00, do miejsca wydawania zamówień podchodzi lekko podpity gość, rzuca na blat kawałkiem sałaty i mówi: SPRÓBUJ SOBIE TĄ FRYTKĘ, JEST SUROWA!
Managerka: ale to nie jest frytka...
Gość odchodzi, wyraźnie niezadowolony, ale już po chwili wraca z groźbami: jak jeszcze raz dostanę chujowego kartofla, to będziesz mieć przejebane!
W końcu sprzątnęła go ochrona

ogólnie rzecz biorąc - kultura i inteligencja.
przy okazji jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MadFollower 2014-01-06, 2:22 1
Troche poszlo o wyplaty, takze jako student dorabiajacy w Macu (zeby rodzicow odciazyc, nosic swoje i za swoje balowac) moge sie przyznac ze pracujac na 1/2 etatu obecnie na reke dostalem za ostatni miesiac 666,94 zl. Srednio powiedzmy dostaje sie okolo 660 na 1/2 etatu. Zawsze jest roznica paru godzin, spoznionych minut, etc. Wczesniej robiac na caly etat w innym macu i zachaczajac pare noce (120%) wyciagalem po 1300. Nie ma zle jak dla studenta

@edit
Zapomnialem dodac ze jest dodatkowo umowa o prace, a nie jakies smieciowe o uslugi Mozecie wiecej hajsu oddac tym swiniom, no i przewaznie pracuja tam spoko ludzie, a i fajnych dup nie brakuje (przynajmniej u mnie).

+bonus. Pracuje juz w 2 macu i za kazdym razem okazuje sie ze robia tam jakies pedaly...
Zgłoś
GhostRider32 2014-01-06, 2:26 2
Bawi mnie jeżdżenie po studiach typu europeistyka, czy politologia.
Jakby pracę gwarantowały ukończone studia :/ Jedyne studia, które gwarantują zatrudnienie w zawodzie, to seminarium duchowne. Wszystko zależy od człowieka, czy skończy Uniwersytet, Politechnikę, czy cokolwiek innego, to nie ważne jest. Mój brat jest po politologii, ale w czasie studiów brał praktyki, ile się dało, staże, wyrabiał sobie doświadczenie (a inni się śmiali, po co mu kolejny staż, że powinien się bawić na studiach), wyrabiał certyfikaty z angielskiego, chodził na kursy Public Relations i się opłaciło, bo teraz ma świetną, dobrze płatną posadę, jest w dziale PR pewnej dużej firmy. Ja sam mu zazdroszczę, chociaż nie narzekam na swoją robotę.
Zgłoś
shiters 2014-01-06, 2:28
pracy w tym kraju jest do chuja, tylko trzeba chciec. Mak to gowno i tylko ludzie bez honoru tam pracuja ale mniejsza o to
Zgłoś
Rafixo 2014-01-06, 2:30
Cytat:

- poproszę zestaw happy meal.
- z nuggetsami, frytkami i sokiem jabłkowym?
- najtańszego!
- happy meal ma tylko jedną cenę i jest to 10,50.
- to kurwa po chuj się pytasz jakiego jak jest tylko jeden?

No i dobrze powiedział

Ja miałem podobną sytuacje, tyle że w KFC. Chciałem kupić b-smarta...

-Dobry, b-smarta poprosze
-Jakiego?
-Tego za 5zł
-Ale z czym ma być bo są 4 rodzaje (i tu mi wymienia)
-No to poprosze tego (i wymieniam któregoś z tych 4)
-Ale akurat ten jest za 5.50.

No i kurwa nie wiedziałem czy mam się śmiać, czy płakać, czy jebnąć facepalma czy ją opierdolić że skoro chce za 5zł to po chuj mi wymienia rzecz która jest droższa, czy wszystko na raz...
Zgłoś
GhostRider32 2014-01-06, 2:34 1
shiters napisał/a:

pracy w tym kraju jest do chuja, tylko trzeba chciec. Mak to gowno i tylko ludzie bez honoru tam pracuja ale mniejsza o to

Ludzie bez honoru? Dlaczego? Jakiś sensowny argument?
Zgłoś
DildoVaggins1 2014-01-06, 2:41
tam chuj nocuje
Zgłoś
Bertol 2014-01-06, 2:47
niema co żarcie szybko i tanio i mc i kfc, ale jak podchodzisz do kasy, zamawiasz coś a osoba za lady: a ile, z jakim dodatkiem potem wymienia jakieś nazwy po angielsku(kurwa, w Polsce mieszkam po polsku do mnie proszę) chuj mnie strzela, normalnie no.
Zgłoś
szeff3000 2014-01-06, 2:56
widze ze jesteś pracoholikiem, a jaranie się mac-iem to pedalstwo!!
Zgłoś
ryb3czek 2014-01-06, 3:05 6
No tak bez honoru..to kiedy teraz idziesz do mamy po kieszonkowe?
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-01-06, 3:13 15
Tylko pedały z gimnazjum pierdolą coś o politologii. Jak zwykle pelikany łykają wszystko co przeczytają w necie. Tak się składa, że większość osób po polibudzie też ma problemy z pracą, a jak już mają to zapierdalają za śmieszne pieniądze... przynieść, pozamiataj i tak dalej, bo nikt od razu ich nie weźmie do poważnej roboty (np.: na budowie). A zdarzają się i bezrobotni ... biotechnologie, inżyniera lotnicza i inne gówna. Nawet informatycy nie mają łatwo, trzeba być przekozakiem, żeby wyciągać jako programista 5 koła.

Badali nawet co się dzieje z ludźmi po polibudzie i studiach humanistycznych, okazało się że ci drudzy częściej mają pracę. Wiedzą, że nie ma zapotrzebowania na ich zawody i biorą wszystko, a po polibudzie i wbijaniu im zajebistości czeka ich często bezrobocie (nie chcą iść do innego zawodu niż wyuczony).

Nie raz też widziałem ludzi bez wyższego, ale znacznie bystrzejszych, a czasem bogatszych (lepsze łby do interesów). Mimo tego, nie naśmiewałbym się z ludzi pracujących w Mc czy z absolwentów uczelni. Bo to kurwa, takie pedalskie jest nabijanie. Weź jebnij się w czoło i weź się za siebie, bo póki co to opierdalasz gałgana swojemu szefowi za śmieszne pieniądze, a sam jedziesz po innych...

Po prostu wkurwia mnie te polskie jechanie po wszystkim. Ile kurwa można? Stary cię w dupę ładuję, że masz taki ból dupy?

shiters napisał/a:

weź zadzwoń do starej i się zapytaj co robiła 20 lat temu na centralnym, dowiesz się co to jest praca bez honoru, a przy okazji mały bonus, może się dowiesz jak wygląda twój stary.
Zgłoś
Puszale 2014-01-06, 3:26
1500? Cały etat? 1500 to ja miesięcznie na alkohol wydaje...
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-01-06, 4:26
kurwa mać, wracam z nocnej zmiany, właśnie z maca, a tu jeszcze na sadolu o tym czytam
Zgłoś
pawu95 2014-01-06, 5:12
Cytat:

przy okazji jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało

Ja mam jedno: jak to jest być dymanym z jednej strony przez pracodawcę, a z drugiej przez państwo?
Nie dość, że korpo nie płaci jak należy, to jeszcze na umowach o pracę, czyli 40% powija totalnie bezproduktywny ZUS.

Nie można dogadać się z szefostwem, żeby dostawać więcej pieniędzy na umowie "śmieciowej"?

PS. Standardowe pytanie do ludzi z corpo: nie lepiej otworzyć coś swojego?
Zgłoś
Werewolv 2014-01-06, 6:17
habumbabum napisał/a:

jabba_the_hutt, bo jakiś Bardzo "Mądry" i Bardzo Ważny pan w Warszawie sobie tak wymyślił i za cholerę nie da sobie powiedzieć, że ludzie nie chcą żreć tostów i jajek tylko normalne żarcie... z drugiej strony skoro nadal z tego nie zrezygnowali, znaczy, że jakieś tam zyski to przynosi :/ całe szczęście i jedyna nadzieja w galeriach handlowych, które zwykle są otwarte od 9:00 i na półtorej godziny nie opłaca im się robić sniadań, więc startują od razu od 9:00 z cheeseburgerami i BigMacami.

To nie przypadkiem regulacje naszej Unii jewopejskiej?
Zgłoś
pyskatyyy 2014-01-06, 7:15
@habumbabum
Jak nie jesteś pasztetem to Cie biorę, podoba mi sie Twoje nastawienie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem