Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Niektórzy nie pojmują słowa "NIE" przylepionego do słów "kupię", "chcę", życzę sobie", "potrzebuję" itp. Wciskają swoje gówno, naruszają prywatność, nie odejdą na prośbę nagabywanego. Nie popieram kopania kobiety w twarz, ale jak inaczej przekonać taką pizdę, że nie chcę nic od niej kupić.
W życiu napotkasz sporo osób, które nie rozumieją słowa NIE. Np połowa sadoli. To nie powód, żeby komuś łamać szczękę, i to jeszcze w tak tchórzliwy sposób. To jest po prostu bezmyślne, bo w końcu albo wylądujesz w pierdlu jak ktoś głową źle o ziemie uderzy, albo będziesz płacić rentę za uszczerbek na zdrowiu. No i ludzie wokół będą wiedzieć, że jesteś jebnięty i bez samokontroli.
W życiu napotkasz sporo osób, które nie rozumieją słowa NIE. Np połowa sadoli. To nie powód, żeby komuś łamać szczękę, i to jeszcze w tak tchórzliwy sposób. To jest po prostu bezmyślne, bo w końcu albo wylądujesz w pierdlu jak ktoś głową źle o ziemie uderzy, albo będziesz płacić rentę za uszczerbek na zdrowiu. No i ludzie wokół będą wiedzieć, że jesteś jebnięty i bez samokontroli.
Prawda. Z jednej strony Juzwa ma rację, że czasami stopień wkurwiania przez namolnych sprzedawców jest trudny do zniesienia ale kopanie kogoś w twarz, szczególnie starszej kobiety, też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Są jeszcze sposoby pośrednie pomiędzy rozmową a butem na mordę.
Fuck lefties!!!Prawda. Z jednej strony Juzwa ma rację, że czasami stopień wkurwiania przez namolnych sprzedawców jest trudny do zniesienia ale kopanie kogoś w twarz, szczególnie starszej kobiety, też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Są jeszcze sposoby pośrednie pomiędzy rozmową a butem na mordę.
Zgadzam się solidny liść w zupełności by tu wystarczył okraszony kilkoma wyzwiskami.
Prawda. Z jednej strony Juzwa ma rację, że czasami stopień wkurwiania przez namolnych sprzedawców jest trudny do zniesienia ale kopanie kogoś w twarz, szczególnie starszej kobiety, też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Są jeszcze sposoby pośrednie pomiędzy rozmową a butem na mordę.
Chiny tam nie ma stanów pośrednich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów