📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"kaneilinch" jebłem haha
Już przy "Need for Speed" (gdzie koleś przejechał całą trasę na 1 biegu) powinna Wam się włączyć lampka ostrzegawcza - dzieciaki nie są aż takimi debilami, moja siostra w wieku 4 lat grała już w N4S lepiej niż ja, w wieku 8 grała już w gry RPG - i to wcale nie na "czuja" (tzn klikając wszystko na pałę liczac, że trafi dobrze i gra puści ją dalej), gdy nie rozumiała czegoś co ma zrobić to sprawdzała całe wyrazenie w google translatorze! Ciekawi mnie tylko ile koleś nastukał już prowizji w programie partnerskim jutuba...
intro najlepsze :DDDDDDD replayyyyyyyyyyyyy
3m napisał/a:
Jeżeli kuźwa jeszcze ktokolwiek wierzy, że ten koleś naprawdę jest taki przyjebany to gratuluję dystansu do tego co oglądacie
Przecież to jawny przekręt. Gdyby to było takie dziecko, to by się popłakał i zamknął kanał na YT po pierwszej serii pojazdów po nim (:
Rydzyk jakos swojej stacji jeszcze nie zamknal... Starzy maja kase na komputer to dzieciak to pierdoli. Pare osob na YT napisze jaki on to nie jest zajebisty i gitara. Moze jest uposledzony? A moze to 20sto kilku latek? Mozemy gdybac...
Najlepsze że ludzie wierzą że to naprawdę.Boli mnie że tak kaleczyć nazwy gier to tragedia.
Chłopak ładnie zarabia na subach na yt
na samosi:
"otóż, chciałem " przeszukać " konto klocucha bardziej i natrafiłem na konto steam "klocuch12" a na nim 35 gier, a w tym takie perełki jak " cs source, COD4 , wszystkie części HL2 " ALE w screenshotach zapisywanych przez steam miał zdjecie statystyk z nickiem PolaczekxD12 i tylko patrzcie :"
youtube.com/user/PolaczekxD12
na samosi:
"otóż, chciałem " przeszukać " konto klocucha bardziej i natrafiłem na konto steam "klocuch12" a na nim 35 gier, a w tym takie perełki jak " cs source, COD4 , wszystkie części HL2 " ALE w screenshotach zapisywanych przez steam miał zdjecie statystyk z nickiem PolaczekxD12 i tylko patrzcie :"
youtube.com/user/PolaczekxD12
Jestem za tym żeby dostęp do internetu miały osoby powyżej 16 roku życia.
opec napisał/a:
Eh, do usranej śmierci..
Ten szczyl kręci to gówno świadomie. Doskonale wie że ludzie się z tego śmieją i jedzie na popularności. Przestańcie to rozpowszechniać. Niech zgnije w odmętach zapomnienia.
chuj Ci do tego, że nagrywa, jak mu się to podoba i to lubi to niech to robi dalej
Masakra! Nie dałem rady całego obejrzeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów