📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słysze tego kmiotka to mam chęć wszystkim 13- latkom odciąć siekierą internet
Eh, do usranej śmierci..
Ten szczyl kręci to gówno świadomie. Doskonale wie że ludzie się z tego śmieją i jedzie na popularności. Przestańcie to rozpowszechniać. Niech zgnije w odmętach zapomnienia.
Ten szczyl kręci to gówno świadomie. Doskonale wie że ludzie się z tego śmieją i jedzie na popularności. Przestańcie to rozpowszechniać. Niech zgnije w odmętach zapomnienia.
Zavebe napisał/a:
słysze tego kmiotka to mam chęć wszystkim 13- latkom odciąć siekierą internet
13-to latkom ? A coś ty taki przesądny ...
Jestem jego fanem, pamiętam jego recenzje ned for sped.Cały tor zrobił na manualnej skrzyni biegów, przyczym nie był tego swiadom i jechał na 1nce.
Prawdziwy mocarz internetu.
Prawdziwy mocarz internetu.
wróżę mu przyszłość co najmniej w CD PROJEKT
Mnie najbardziej śmieszą ludzie którzy myślą? że to wszystko jest na serio. Przecież ktoś po prostu robi sobie jaja.
unreal torturament i kal of fijarez mnie rozjebały i ciesze sie do monitora jak debil teraz :p
ale butterfeild 3 mu działa, a mi nie
haha o kurwa Unreal TORTURAment ale daje gość do wiwatu niezły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów