18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Klony ciapatego
L................3 • 2013-10-05, 19:33
Chyba ciapaci zaczęli się klonować więc mamy przejebane Angielski na poziomie ukochanej statystycznego ahmeda( dla niewtajemniczonych:kozy)

Post ma na celu obrażanie mniejszości narodowych i etnicznych,zaczerpnięte w fejsa
Zgłoś
Fifka 2013-10-05, 20:01 10

To zdjęcie też trzeba wliczyć
Zgłoś
lapps 2013-10-05, 20:06 68
widocznie studio filmowe ktore nagrywalo te wszystkie "newsy" ma z nim podpisany kontrakt

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
S................i 2013-10-05, 22:27 1
Mam nadzieję, że nie siedzisz samotny w domu i nie przeglądasz zdjęć ciapatych, każde porównując z innymi? o_O
Zgłoś
m................6 2013-10-05, 22:55 2
przypadek ? nie sądzę
Zgłoś
adekniejadek89 2013-10-05, 23:01 11
mam teorię spiskową - kiedyś nawet założyłem temat do dyskusji ale go ktoś wypierdolił.

Co jeśli jesteśmy tak syceni nienawiścią do ciapaków tylko po to by wywołać z nimi konflikt na skalę globalną? oni są największym przeciwnikiem izraela/ usa, więc komu taki konflikt byłby najbardziej na rękę?

te plany depopulizacji świata, gotowe dziesiątki tysięcy trumien w usa, religie itd to może być niecny plan
Zgłoś
saves 2013-10-05, 23:07
Pittowi i DiCaprio wyrasta tęga konkurencja.
Zgłoś
Imper3838 2013-10-05, 23:22 4
adekniejadek89 napisał/a:

mam teorię spiskową - kiedyś nawet założyłem temat do dyskusji ale go ktoś wypierdolił.

Co jeśli jesteśmy tak syceni nienawiścią do ciapaków tylko po to by wywołać z nimi konflikt na skalę globalną? oni są największym przeciwnikiem izraela/ usa, więc komu taki konflikt byłby najbardziej na rękę?

te plany depopulizacji świata, gotowe dziesiątki tysięcy trumien w usa, religie itd to może być niecny plan

Gratulujemy, odkryłeś największy spisek w naszych dziejach. Gdyby nie ty, żylibyśmy w nieświadomości, sterowani przez masońskie macki.

Prowadź nas i nauczaj mistrzu prawdy!

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
vonFuchs 2013-10-06, 0:11 1
Gościu pewnie po kręceniu odkleja brodę, wraca do domu, bawi się z dziećmi i pomaga żonie w kuchni.
Zgłoś
rudzinuszka 2013-10-06, 0:20
Ciapaki mają własnego Andrzejka!
Zgłoś
krzysztof6666 2013-10-06, 0:34
up niet , uni ruchają się między sobo , z tund so podobne do siebie ,

był ut kiedyś nawet wywiad z jakimś ciapatym ,,profesorkiem'' z angli ich pula genowa jest przez to ograniczona duży odsetek upośledzeń mają ze względu na angażowane małżeństwa , przez to ponad połowa upośledzonych dzieciaczków w angli to muslimy , problem sam się teoretycznie rozwiąże za 500-600lat , ale lepiej by to było wybić już teraz , bo za 500 lat nas (polaków, i w ogóle białych) może nie być
Zgłoś
logik93 2013-10-06, 1:12 3
Oryginał jest tylko jeden !
Zgłoś
kropelkasiku 2013-10-06, 8:04 3
mozliwe, ze urodzila ich ta sama koza
Zgłoś
bazibart 2013-10-08, 20:13
To dowodzi tylko jednego, że wszystkie brudasy wyglądają tak samo
Zgłoś
kajtula 2013-10-17, 23:50
Cytat:

Post ma na celu obrażanie mniejszości narodowych i etnicznych,zaczerpnięte w fejsa

Jedyny który nie liże dupska.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów