18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Swka 2012-02-26, 19:04
Stawiam że ten filmik był kręcony bardzo daleko od miejsca mojego zamieszkania, ale mimo tego Kobieta taka jak każda inna podczas "sprzeczki"
Zgłoś
ostatni 2012-02-26, 19:05 7
Niestety świat robi się coraz bardziej zdziwaczały. Dopiero mega bogaci faceci mogą zachowywać się naturalnie jak ludzie kilka tysięcy lat temu. Urządzić sobie bunga bunga zerżnąć apetyczne, grzeczne kobitki, które wiedzą jaki porządek obowiązuje w naturze i żyć w spokoju z dala od awantur, strzelania fochów i wizyt mamusi. Reszta z nas, samców żyje tak naprawdę w biedzie i musi zadawalać się jakimś generatorem narzekań, który zrobi obiad i da się wyruchać jak ma dobry humor. Pomijam już fakt, że ten świat robi się na tyle popierdolony, że istnieją takie dziwadła jakie można zobaczyć na hardzie, albo od niedawna w naszym sejmie.
Zgłoś
sebaraul 2012-02-26, 19:13
Pewnie jakiś kumpel poradził mu żeby ją rzucił, a on to zbyt dosłownie zrozumiał
Zgłoś
mcmt 2012-02-26, 19:23
Najzwyklej na świecie ją rzucił...
Zgłoś
Plecionkarz 2012-02-26, 20:02 3
@Ja-ah-qu-ub-el Dobre kobiety jeszcze istnieją, najczęściej na wsiach gdzie wymagało się od nich od dziecka żeby pomagały rodzinie i wpojono jakieś wartości, zasady.

Te zrzędzenie bierze się tylko stąd, że za wiele sobie wyobrażają. Mają serialową papkę zamiast mózgu. Naoglądają się historii, że jakaś dupa zaczęła staż i szef się w niej zakochał i narzekają na męża.

Mnie osobiście wkurwia i jednocześnie śmieszy takie babskie bujanie w obłokach: niedługo znajdę królewicza który będzie mnie wszędzie zabierał i kochał, nie będzie mu chodziło o jebanie mnie tylko o ciekawą osobowość (mimo, że chcę żeby sensem jego życia było dbanie o moje wygody). No i sobie żyje taka panna aż dobije trzydziestki i zorientuje się, że doskonały plan się nie powiódł przez facetów którzy są skurwielami. Później to jakoś zaakceptuje i będzie się cieszyła jak ktoś się nią zainteresuje bo wie, że następnej okazji może nie być przez długie miesiące.

Morał: ruchanie proponujcie 30-40 latkom
Zgłoś
blackluck 2012-02-26, 20:09
Na wsi stary to strach w majty zaglądać. Babę z chłopem można pomylić. Miałem tak w pensjonacie w Kościelisku k. Zakopanego. Pozdrawiam Górali !

PS. Wyprzedzam Wasze domysły i prostuję, że nie miałem żadnej przygody z Góralkami /-lami.

Dobra miałem
Zgłoś
wasek 2012-02-26, 20:15
A mógł zabić...
Zgłoś
tomkararek 2012-02-26, 21:46
baba z jajami drze sie na wielka tlusta oblesna CIPE
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-02-26, 22:05
Ale brutal.
Zgłoś
B................F 2012-02-26, 22:06
Xbox rządzi dziFko
Zgłoś
WhyMe? 2012-02-27, 2:59
Kurwa znowu mi żal laski, bo ten grubas siedzi pewno ciągle przed TV i napierdala w gry, nie goli i się nie myje od tygodnia. Na miejscu tej laski nie chciał bym takie faceta. Blee
Zgłoś
sorra18 2012-02-27, 17:03
@blackluck
Babę z chłopem można pomylić. Miałem tak w pensjonacie w Kościelisku k. Zakopanego.

Czyli chciałeś stuknąć chłopaka a puknoles laskę XD
Zgłoś
Phallucifer 2012-02-27, 21:30
Chlopaki macie racje. Z babam,i jest starsznie dziwnie, chcesz byc fair, trafiasdz na glupia koze i serce peka, nie chcesz byc fair, wiedziony doswiadczeniem zyicowym, to jestes kawal zimnego drania. Naprawde ciezko znalezc normalna druga polowke, ktorej do spozycia nie podaje sie na zimno.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem