No i się doigrała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ja widzę takich frajerów to normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera!
Żartowałem... dobrze jej tak, na chuj się darła ryja.
Żartowałem... dobrze jej tak, na chuj się darła ryja.
No jakbym siebie widział podobną sytuację ze swoją dziewczyną... tylko nie ma choinek a ja stoję cicho i tylko przytakuję i na końcu płaczę i przepraszam za swoje zachowanie
@up
Jak tak reagujesz, to się nie dziw, że ma odwagę na Ciebie drzeć się. Pamietaj - to są kobiety, one nie mają serca, uwielbiają wyżywać się nad słabszymi.
A poza tym nie wiem czemu się dziwią laski jak zostaną np odepchnięte - tak jak na filmiku. Drą się, robią non stop awanturę i powinny sobie chyba zdawać sprawę, ze kiedyś facetowi cierpliwość się skończy.
Jak tak reagujesz, to się nie dziw, że ma odwagę na Ciebie drzeć się. Pamietaj - to są kobiety, one nie mają serca, uwielbiają wyżywać się nad słabszymi.
A poza tym nie wiem czemu się dziwią laski jak zostaną np odepchnięte - tak jak na filmiku. Drą się, robią non stop awanturę i powinny sobie chyba zdawać sprawę, ze kiedyś facetowi cierpliwość się skończy.
@MrPink
Ale moja dziewczyna lubi jak ją przepraszam Wieczorem zawsze jest niezłe
Jak przystało na prawdziwego faceta nie mam do siebie szacunku w takich sytuacjach bo wolę podupczyć. Jak ktoś powie, że to niemoralne, etc to niech sam spróbuje kisić ogóra
Cytat:
No jakbym siebie widział podobną sytuację ze swoją dziewczyną... tylko nie ma choinek a ja stoję cicho i tylko przytakuję i na końcu płaczę i przepraszam za swoje zachowanie
Cytat:
Ale moja dziewczyna lubi jak ją przepraszam Wieczorem zawsze jest niezłe
Jak przystało na prawdziwego faceta nie mam do siebie szacunku w takich sytuacjach bo wolę podupczyć. Jak ktoś powie, że to niemoralne, etc to niech sam spróbuje kisić ogóra
Nie można winić tej kobiety za to że wykrzyczała temu pajacowi prawdę w pysk, zasłużył, powinien potulnie schylić łeb, złączyć ręce, przytakiwać i uświadomić sobie że jak tknie swoją kobietę to będzie śmieciem, niestety zapomniał o tym i jest śmieciem, takich ludzi nie szanuje, jeżeli moja kobieta mówi mi prawdę i chce abym coś w sobie zmienił to nie widzę problemu, każdy ma swój rozum ale boże CO BYŚMY ZROBILI BEZ TYCH CIP? Kurwa, ja nawet pralki nie umiem włączyć a o odpaleniu kuchenki nie ma mowy...
Po co Ci cipa jak i tak w anal wjeżdżasz?
myslalem ze ja pocaluje jak na filmach
Jeśli dobrze zrozumiałem to chodziło m.in. o gry - wcale reakcja kolesia nie jest dla mnie zaskakująca,ale chuj, ja nawet koleżanek nie mam...
nie widzialem ejszcze takiej rzeczy. Masakra, zajebisty pomysl. tylko w choinke wrzucic taka pod samochod. Badz co badz kultura bo nie uderzyl jej.
Czemu to wszystko jest takie piskliwe, jak szympansy jakieś.
bluzgi kobiety i tak się nie liczą
wywalił ją do kuchni polowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów