18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Kłótnia graczy
R................o • 2009-12-19, 17:30
Starcie na słowa polskiego i czeskiego gracza w grze Wolfenstein: Enemy Territory.

Zgłoś
torros20 2009-12-19, 17:52
przejebani to chyba o ten Metin2? xD
ten kolo broniacy sie to czech chyba
Zgłoś
Hapcur 2009-12-19, 18:08
Starcie na słowa polskiego i czeskiego gracza w grze Wolfenstein: Enemy Territory.
@up spostrzegawczy jestes

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> youtube.com/watch?v=d_YjvQlhT2c&playnext_from=TL&videos=Z0Onle... <<<<<<<<<&
Zgłoś
extrime 2009-12-19, 18:22
Nie ważne kto ściemniał, ważne ze koleś z polski zachowywał się jakby gra to jego całe życie, widać ze czech podchodzi do sytuacji na luzie , a polak się nie potrzebnie spina , żeby mu tylko żyłka nie szczeliła. Elooo
Zgłoś
VVigor 2009-12-19, 18:25
Polak się nagadał...
A Czech się pośmiał.

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
P................A 2009-12-19, 18:25
dnoooooooooooooo wylaczylem po 15 sekundach
Zgłoś
R................x 2009-12-19, 18:40
Dzięki takim dzieciom w ET, Q III i CS istnieją serwery na których Polacy już grać nie mogą ;]
Zgłoś
moronz 2009-12-19, 18:49
My babka jest z Opole!!
-Jebie twoją babke !!!
Zgłoś
Skupek 2009-12-19, 18:51
Rhox napisał/a:

Dzięki takim dzieciom w ET, Q III i CS istnieją serwery na których Polacy już grać nie mogą ;]

O ile mi wiadomo, w ET, Polacy mogą grać na każdym serwie, nawet z haxami . A że dostaną kopa po minucie to ich sprawa .
Zgłoś
kszh19 2009-12-19, 18:57
niech się powiesi
Zgłoś
R................x 2009-12-19, 19:07
Marcinosz napisał/a:

O ile mi wiadomo, w ET, Polacy mogą grać na każdym serwie, nawet z haxami . A że dostaną kopa po minucie to ich sprawa .

Nie mogą, już dwa razy widziałem komunikat taki jak w CS'ie
Zgłoś
Skupek 2009-12-19, 19:21
Rhox napisał/a:

Nie mogą, już dwa razy widziałem komunikat taki jak w CS'ie

A ja w ET ani razu, w CSie zresztą też (non steam)

Kod:
ty masz ten, raster

o fak, kumpel napisał tego bota x6 =d
Zgłoś
R................x 2009-12-20, 13:13
Tfu, myślałem o ET
Zgłoś
Szabla 2009-12-22, 14:20
Żal mi dzieciaka z polski ;/
Zgłoś
sadysta666 2009-12-22, 17:46
ten z Polski to się niestety w przyszłości będzie się nadawać tylko do kopania rowów. i to pod nadzorem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów