📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
przejebani to chyba o ten Metin2? xD
ten kolo broniacy sie to czech chyba
ten kolo broniacy sie to czech chyba
Starcie na słowa polskiego i czeskiego gracza w grze Wolfenstein: Enemy Territory.
@up spostrzegawczy jestes
@up spostrzegawczy jestes
Nie ważne kto ściemniał, ważne ze koleś z polski zachowywał się jakby gra to jego całe życie, widać ze czech podchodzi do sytuacji na luzie , a polak się nie potrzebnie spina , żeby mu tylko żyłka nie szczeliła. Elooo
Polak się nagadał...
A Czech się pośmiał.
A Czech się pośmiał.
dnoooooooooooooo wylaczylem po 15 sekundach
Dzięki takim dzieciom w ET, Q III i CS istnieją serwery na których Polacy już grać nie mogą ;]
Rhox napisał/a:
Dzięki takim dzieciom w ET, Q III i CS istnieją serwery na których Polacy już grać nie mogą ;]
O ile mi wiadomo, w ET, Polacy mogą grać na każdym serwie, nawet z haxami . A że dostaną kopa po minucie to ich sprawa .
Nie mogą, już dwa razy widziałem komunikat taki jak w CS'ie
Rhox napisał/a:
Nie mogą, już dwa razy widziałem komunikat taki jak w CS'ie
A ja w ET ani razu, w CSie zresztą też (non steam)
Kod:
ty masz ten, raster
o fak, kumpel napisał tego bota x6 =d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów