Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
życie z kobietą przez wiele lat to męczarnia one szukają zwady a faceci monotonii spokoju i spokoju kurwa .... znowu cipa wlazła kurze ścierać z fochem pod nosem...
Przypadkowo dałem ci piwo i nie mogę go usunąć. Trzeba było sobie znaleść...normalną kobietę. Ja z mojąą 8 lat po ślubie, kłócimy się raz na ruski rok, świetnie spędza się nam czas razem, a wieczorem gdy córka zaśnie, gramy razem w cs'a (mamy 2 kompy). Generalnie, fajnie sie razem bawimy życiem
Przypadkowo dałem ci piwo i nie mogę go usunąć. Trzeba było sobie znaleść...normalną kobietę. Ja z mojąą 8 lat po ślubie, kłócimy się raz na ruski rok, świetnie spędza się nam czas razem, a wieczorem gdy córka zaśnie, gramy razem w cs'a (mamy 2 kompy). Generalnie, fajnie sie razem bawimy życiem
Masz tak fajnie tylko dlatego, że żona wali się z sąsiadem, jak jestes w pracy
Także przed Toba zakup trzeciego kompa
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Przypadkowo dałem ci piwo i nie mogę go usunąć. Trzeba było sobie znaleść...normalną kobietę. Ja z mojąą 8 lat po ślubie, kłócimy się raz na ruski rok, świetnie spędza się nam czas razem, a wieczorem gdy córka zaśnie, gramy razem w cs'a (mamy 2 kompy). Generalnie, fajnie sie razem bawimy życiem
...wait for it
Wiem, że dla wielu to abstrakcja, że można mieć fajną żone, żwłaszcza, że wśród znajomych zapanowała moda na rozwody.
Wiem, że dla wielu to abstrakcja, że można mieć fajną żone, żwłaszcza, że wśród znajomych zapanowała moda na rozwody.
mieć fajną żonę, która gra z Tobą w CS to nie jest tak trudno. Co nie znaczy, że z sąsiadem nie gra w gry lotnicze, sterując jego drążkiem
mieć fajną żonę, która gra z Tobą w CS to nie jest tak trudno. Co nie znaczy, że z sąsiadem nie gra w gry lotnicze, sterując jego drążkiem
Widziały gały co brały, jak szukasz kobiet przy drodze, to się nie dziw, że kurwe znalazłeś
Raczej przezyla, co najwyzej pizde bedzie miala wieksza od rozerwania
Widziały gały co brały, jak szukasz kobiet przy drodze, to się nie dziw, że kurwe znalazłeś
to nie tak jak myślisz. ja jestem tym sąsiadem:P
spokojnie lol XD na prawdę myślisz, że DZISIAJ są spoko kobiety? ;D no może i są, ale na pewno niezamężne i nie na długo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów