Szkoda, że 2 sekundy dłużej tam kurwa się nie przepychali... swoją drogą zabezpieczenie wyścigu majstersztyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
a najlepsza ta cipa która dmuchała w gwizdek
darek1234 napisał/a:
To nie flaga tylko kacapSSka szmata do podcierania dupy
Na filmiku nie ma ruskiej flagi, baranie.
mit2 napisał/a:
U góry ekranu wisi flaga Chorwacji, z resztą ktoś mówi "piczku mate". Ale dla tego kurwa cymbała najważniejsze żeby gdzieś napisać ruSSkie albo kacapSSkie. Idiota jebany.
jasypan napisał/a:
U góry ekranu wisi flaga Chorwacji, z resztą ktoś mówi "piczku mate". Ale dla tego kurwa cymbała najważniejsze żeby gdzieś napisać ruSSkie albo kacapSSkie. Idiota jebany.
Zawsze i wszędzie kacapia jebana będzie
Kacapia jest jebana, i mam nadzieje ze po wsze czasy juz bedzie jebana.
O ile kiedys mi zwisali, uwazałem ich za niegroznych idiotow i ucisnione spoleczenstwo,
to po wypowiedziach 'ludu z ulicy' nie mam watpliwosci ze powinno sie to gówno zaorać.
Posadzić kartofle, zioło, zebrać rope, rozdzielić pomiedzy państwa i zetrzeć kacapie z planety na zawsze.
O ile kiedys mi zwisali, uwazałem ich za niegroznych idiotow i ucisnione spoleczenstwo,
to po wypowiedziach 'ludu z ulicy' nie mam watpliwosci ze powinno sie to gówno zaorać.
Posadzić kartofle, zioło, zebrać rope, rozdzielić pomiedzy państwa i zetrzeć kacapie z planety na zawsze.
- gdzie kurwa byli sejfciarze?
- ja się pytam, gdzie kurwa byli sejfciarze?
Siriuz napisał/a:
Wstawaj Darek! Zesrałeś się!
No i właśnie chciał się podetrzeć tą ruską szmatą
mit2 napisał/a:
Obawiam się, że jest. W 7 sekundzie lewy dolny róg jest dobrze widoczna.
MalcolmX napisał/a:
- gdzie kurwa byli sejfciarze?
Czworo naliczyłem. To są porządkowi, a nie ochroniarze żeby się szarpać z naprutymi kutasami.
mazga50 napisał/a:
Obawiam się, że jest. W 7 sekundzie lewy dolny róg jest dobrze widoczna.
To jest ta sama flaga, którą podnosi baba w kamizelce i w 30 sekundzie wyraźnie widać na niej herb. Czy ruska flaga ma coś jeszcze oprócz pasów w trzech kolorach? Nie? No popatrz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów