Nie to co te padalskie wyścigi Formuły gdzie zawodnik przepycha sie swoim autem/bolidem z drugim, a drugi nie chce ustąpić po mimo tego że jedzie wolniej i zaniża wynik na złość rywalowi.. a i tak większość roboty robi tam formuła.. w WRC jest limit na pojemność i moc tak że nie ma oszukiwania.
Szkoda że publiczność taka spierdolona.... możę nawet i dobrze że typa nie jebło chociaż mu sie na leży chuj wie jak by zareagował kierowca mógł by wypaść z jezdni po zderzeniu i zginać na drzewie przez debili.
I takie wyścigi to ja szanuje każdy jedzie osobno bez zawadzania ...
Nie to co te padalskie wyścigi Formuły gdzie zawodnik przepycha sie swoim autem/bolidem z drugim, a drugi nie chce ustąpić po mimo tego że jedzie wolniej i zaniża wynik na złość rywalowi.. a i tak większość roboty robi tam formuła.. w WRC jest limit na pojemność i moc tak że nie ma oszukiwania.
Szkoda że publiczność taka spierdolona.... możę nawet i dobrze że typa nie jebło chociaż mu sie na leży chuj wie jak by zareagował kierowca mógł by wypaść z jezdni po zderzeniu i zginać na drzewie przez debili.
Chuj mnie to obchodzi.
Chuj mnie to obchodzi.
ale się uzewnętrzniłeś. Normalnie napisaleś epopeję narodową
ale się uzewnętrzniłeś. Normalnie napisałeś epopeję narodową
Może jest fanem formuły jeden i dowiaduje sie jakie są realia tego gówno sportu w porównianiu do WRC.
Trochę jak z tymi jebanymi pedlaskim sportem piłki nożnej, która zrzesza bardziej patodresiarzów czyli zjebów i gangsterów..
I nie dlatego że jest popularny to więcej jest zamieszania... siatkówka też jest tak popularna a mimo to nie widziałem aby monitowali klatki i specjalne zagrody aby nie doszło do ludobójstwa wśród fanatyków innego koloru szalika tu Ewidentnie widać różnice..
I takie wyścigi to ja szanuje każdy jedzie osobno bez zawadzania ...
z ciebie fan motorsportu jak z koziej dupy trąbka, skoro nie odróżniasz rajdu od wyścigów! wyścig ma to do siebie, że jadą wszyscy w tym samym czasie i nie dotyczy to tylko f1!
z ciebie fan motorsportu jak z koziej dupy trąbka, skoro nie odróżniasz rajdu od wyścigów! wyścig ma to do siebie, że jadą wszyscy w tym samym czasie i nie dotyczy to tylko f1!
Oczywiście nie tylko w formule jest takie spierdolenie aż mi sie przypomniał ten jebany pedalarz co sie wjebał przed szereg i wyjebał połowe ekipy
Ruska flaga? Czyżby konflikt na tle narodowościowym? W sumie zachowywał się jak rodowity kacap, więc nie wykluczone.
Jeśli to oni to bym zostawił ich tam .... I podziwiał jak WRC rozpłaszcza dwóch robaków ..
Ruska flaga? Czyżby konflikt na tle narodowościowym? W sumie zachowywał się jak rodowity kacap, więc nie wykluczone.
To nie flaga tylko kacapSSka szmata do podcierania dupy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów