📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Facet jest, torebka jest, Tajlandia jest, pokaz męskiej siły jest ale gdyby mi tak złapał burka ten bydlak to bym mu wyjebał takie kurwa Kamehameha żeby się obudził u sasiada na ogródku merdając ogonem przy zjebce za obszczane bluszcze. Takby było i chuj! Aha, I tak kurwa potem się obudziłem i w drugiej części był BongMan składający nam życzenia Noworoczne 2019.
ludzie sa tacy glupi ze nie wiedza. po wiaderko wody do sklepu i chuj na psa i by spierdolil
Przecież to krowa, łaciata w dodatku.
Ja nie rozumiem kto uznał że jeden z drapieżników może sobie spacerować w strefie publicznej wśród dzieci, ale zajebałbym skurwysyna. Wilk, lew, ryś, krokodyl, czy tygrys zostałby odstrzelony. Noooo ale jak piesek to święte zwierze. Kurwa, debilizm jak wśród brudasów hindusów z krowami. Dobrze tylko że to kurewskie bydle rzuciło się na innego kundla, nie na dziecko
Kilka miesięcy temu miałem taką sytuację:
Słysze krzyki, patrze a tam:
- pies rasy Dogo canario szarpie jakiegoś małego kundla
- farba się leje, mały wypłosz z rozszarpaną klatką
- właściciele psów troche pogryzieni
- właścicielka dużego psa nie umie nad nim zapanować, jedyne na co wpadła to krzyki, wsadziła mu palce do ryja (oczywiście nie puścił tylko jej palce rozjebał), kopnęła go, co psa tylko zachęciło do dalszego szarpania wypłoszem
Chwyciłem za młotek spawalniczy który miałem w aucie, podbiegłem szybko i rozjebałem łeb agresorowi, czym przerwałem atak.
Była by jazda gdyby ten pies dopadł jakieś dziecko, a tak skończyło się tylko na trzech ofiarach ataku (wypłosz i pogryzieni właściciele psów).
Mam 70kg i 165 wzrostu także jestem "kompaktowy" i przyznam szczerze, iż trochę się tej kurwy cykałem, ale jak już zaatakowałem, to poczułem się jak niepowstrzymany grecki heros.
Szkoda mi tylko tego mojego młotka który uległ deformacji, nie wyobrażacie sobie jak twardy łeb ma taki kurwisyn. Przestał dopiero po dwóch ciosach. Miał zapadniętą czaszkę mniej więcej na środku łba i złamaną kość czołową.
Słysze krzyki, patrze a tam:
- pies rasy Dogo canario szarpie jakiegoś małego kundla
- farba się leje, mały wypłosz z rozszarpaną klatką
- właściciele psów troche pogryzieni
- właścicielka dużego psa nie umie nad nim zapanować, jedyne na co wpadła to krzyki, wsadziła mu palce do ryja (oczywiście nie puścił tylko jej palce rozjebał), kopnęła go, co psa tylko zachęciło do dalszego szarpania wypłoszem
Chwyciłem za młotek spawalniczy który miałem w aucie, podbiegłem szybko i rozjebałem łeb agresorowi, czym przerwałem atak.
Była by jazda gdyby ten pies dopadł jakieś dziecko, a tak skończyło się tylko na trzech ofiarach ataku (wypłosz i pogryzieni właściciele psów).
Mam 70kg i 165 wzrostu także jestem "kompaktowy" i przyznam szczerze, iż trochę się tej kurwy cykałem, ale jak już zaatakowałem, to poczułem się jak niepowstrzymany grecki heros.
Szkoda mi tylko tego mojego młotka który uległ deformacji, nie wyobrażacie sobie jak twardy łeb ma taki kurwisyn. Przestał dopiero po dwóch ciosach. Miał zapadniętą czaszkę mniej więcej na środku łba i złamaną kość czołową.
spiepszaj_dzbanie o ty sadysto jeden, morderco pupilkow
ja zawsze w aucie mam 2 noze (w razie wypadku by pasy odciac) ale pewnie uzylbym gasnicy
ja zawsze w aucie mam 2 noze (w razie wypadku by pasy odciac) ale pewnie uzylbym gasnicy
Miałem Amstafy i jak się im cos upierdoli w głowie to żadne lanie wody napierdalanie kijem nie działa.
@spiepszaj_dzbanie szkoda, że tej babie tak samo nie "zapadłeś" czaszki. Takich "ludzi" to do utylizacji tylko, znaczy uśmiercić i pociąć na organy a mózg spuścić w kiblu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów