Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale mu mordę skuł. Ciekawe czy dostał za to tylko ze przechodził sobie czy za nic?
Za przechodzenie, czyli za coś.
Już tłumaczę.
Przez to miał zakłócenia w telewizorze a premierowy odcinek złotego chłopaka właśnie leciał
Brazylia, a już myślałem, że to Kijowianie w centrum Kijowa.
Tam używają wideł i siekier od czasu do czasu jakiegoś niemowlaka na płot nabiją, nie myl nazwy daną grupą etniczną ci z wschodu stosowali znacznie większy zakres tortur niż cała Ameryka południowa i na osobach niewinnych dzieciach no nawet na Haradzie nie ma nawet połowy tego co oni robili trzeba by zrobić HARD x2 żeby zamieścić materiały z Wołynia oczywiście jakby ktoś mógł je nagrać ale relacje naocznych świadków nie kłamią. Podać jakiś przykład wydłubywanie oczu żywcem mieli do tego specjalne ,,narzędzia'' bo to robili na masowa skale, sciąganie skóry z rak śmiali się i robili sb rękawiczki czy jak to nazywali wiele wiele innych na dzieciach kobietach widzieliście to na Hard by tak robili w Ameryce łacińskiej no tak Meksykański krawat ale to na innych gangusach nie na dzieciach....l
ale zjeb
Też tak myślę. Należało mu się, za bycie cipą. Najlepszą obroną jest atak. W momencie gdy goguś brał zamach badylem, wystarczyło aby podbiegł i zajebał mu w ryj. A ten chuj się cofa i ustawia do uderzenia. Zjeb.
Tam używają wideł i siekier od czasu do czasu jakiegoś niemowlaka na płot nabiją, nie myl nazwy daną grupą etniczną ci z wschodu stosowali znacznie większy zakres tortur niż cała Ameryka południowa i na osobach niewinnych dzieciach no nawet na Haradzie nie ma nawet połowy tego co oni robili trzeba by zrobić HARD x2 żeby zamieścić materiały z Wołynia oczywiście jakby ktoś mógł je nagrać ale relacje naocznych świadków nie kłamią. Podać jakiś przykład wydłubywanie oczu żywcem mieli do tego specjalne ,,narzędzia'' bo to robili na masowa skale, sciąganie skóry z rak śmiali się i robili sb rękawiczki czy jak to nazywali wiele wiele innych na dzieciach kobietach widzieliście to na Hard by tak robili w Ameryce łacińskiej no tak Meksykański krawat ale to na innych gangusach nie na dzieciach....l
Widziałeś?
Bo są tylko zeznania kilkuletnich wtedy dzieci co to w szczegółach pamietaja wszystko i bylibobok widzieli wszystko.
Podobno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów