📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdecydowanie za dużo wulgaryzmów i te krzyki.
Po co śmiecicie polityką w śmiesznym filmiku. A Tusk to jedyna nadzieja dla tego konserwatywnego katostanu i choć mi się on nie podoba trzeba głosować na PO i zrobić wszystko żeby odsunąć pis i konfederatów od władzy
O ja pierdziu... niby szmaty wyglądają jak domieszka gówna z białym, ale brzmią jak gówniane laski xD
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Widzę spierdolony elektorat elementu wyposażenia kibli nawet tutaj znajdzie temat aby o rudym pogadac.
debile pisowscy nawet na sadistuc'u się znajdą.
leżą w pizdami do góry pół dnia bo przecież 500+ im sie należy to walą komenty.
zobaczymy jak kasy zabraknie i wtedy będą jęczeć pisowskie trole.
ramzes666 napisał/a:
debile pisowscy nawet na sadistuc'u się znajdą.
leżą w pizdami do góry pół dnia bo przecież 500+ im sie należy to walą komenty.
zobaczymy jak kasy zabraknie i wtedy będą jęczeć pisowskie trole.
Nie zesraj się. To, że ktoś kurwę tuska przejrzał (i to 10 lat temu), co i tak nie było specjalnie trudne (a wręcz oczywiste), to nie znaczy, że jest pisowcem. Serio dzielisz Polskę na 2 obozy?Nie ma innych opcji? Albo nie można po prostu nasrać na tę całą wyborczą propagandę, bo i tak chuja to zmieni?
Tym komentarzem nie dojebałeś pisuarom. Dojebałeś lizodupcom tfuska, i innych niemieckich kurew. Ładne samozaoranie, właśnie zaprezentowałeś poziom POwców. Czyli zadufanych w sobie "postępowych" niedorozwojów. Ha TFU na was, idźcie pedalić swoje dzieci gdzie indziej.
I pisiorom też chuj w dupę, żeby nie było. Albo w oko, bo inaczej to by była dla nich przyjemność.
ququa napisał/a:
Wczoraj ogladałem w polsacie urywek wystapienia tuska ....smiem twierdzic że te babki bardziej elokwwentnie sie wypowiadaja od typa
zajrzyj czasem na tvp info. Tam dopiero pierdolą głupoty
darayavahus napisał/a:
Tfuska wystarczy zmutować, by być i tak na 100% pewnym, że mówi nie o tym, co zrobi PO, tylko jaki PIS jest zły.
A PiS niby dobry jest?
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Widzę spierdolony elektorat elementu wyposażenia kibli nawet tutaj znajdzie temat aby o rudym pogadac.
Kompleksy bracie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów