📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wczoraj ogladałem w polsacie urywek wystapienia tuska ....smiem twierdzic że te babki bardziej elokwwentnie sie wypowiadaja od typa
ququa napisał/a:
Wczoraj ogladałem w polsacie urywek wystapienia tuska ....smiem twierdzic że te babki bardziej elokwwentnie sie wypowiadaja od typa
Tfuska wystarczy zmutować, by być i tak na 100% pewnym, że mówi nie o tym, co zrobi PO, tylko jaki PIS jest zły.
Widzę spierdolony elektorat elementu wyposażenia kibli nawet tutaj znajdzie temat aby o rudym pogadac.
dobrze jej powiedziała!
turor napisał/a:
Po czym poznać, że Tusk kłamie?
Otwiera usta
To się tyczy każdego jednego polityka, niezależnie od tego, które urojenia akurat aktualnie reprezentuje. Jeden mniej, drugi bardziej, ale każdy.
Bez wyjątków...
Stul ryj, wąski!
Jebać niemiecką kurwę Tfuska.
Składają zdania sprawniej niż niejeden frikfajter na konferencji przed walką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów