📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, no kurwa, to jesteśmy tymi dziećmi słońca czy nie? Bo nie wiem czy uczyć dzieci że księżyc to chuj czy nie chuj.
Jak by słuchać sporu zaangażowanych fanów Star Wars vs Star Trek. Z tą subtelną różnicą, że każdy fan fantastyki zdaje sobie sprawę że jest to fantastyka, i takie dyskusje prowadzą w swoim zamkniętym gronie. Biorąc na klatę, że ludzie z poza ich kręgu mają tę zajawki w piżdzie, dzięki czemu wszyscy żyją w zgodzie ;P
Mistrzostwo dawano tak sie nie ubawiłem a już myślałem że wszyscy starzy ludzi to katole
Ktoś ma info co to w ogóle za akcja ? w jakim mieście i o co chodzi ?
Ktoś ma info co to w ogóle za akcja ? w jakim mieście i o co chodzi ?
To chyba matka tego od halucynacji i hemoglobiny
nowynick napisał/a:
- jeśli istnieją inteligentne gatunki pozaziemskie to czemu postanowili się z nami póki co nie kontaktować?
bo jesteśmy za głupi, żeby sobie w ogóle organ trzymający organ myślący zawracali
pazuzu napisał/a:
Znalazłem cały materiał
Większość trailer w połowie wyłączyła, a Ty tu cały film wstawiasz?
nowynick napisał/a:
Większość trailer w połowie wyłączyła, a Ty tu cały film wstawiasz?
może komuś sie bardzo nudzi to sobie posłucha tez innych debili
Ta w kapeluszu wygląda, jakby się z Hogwartu urwała. A pozostali - cóż, typowi antyszczepionkowcy.
Powiem tak. Jest tu dużo rzeczy z dupy. Ale pierwsza babcia dobrze prawi. Po prostu nie umiała tego dobrze ubrać w słowa.
Słońce daję energie życiową wszelkim żyjącym organizmom. Energia słoneczna jest nam bardzo potrzebna. Dzięki słońcu wydzielana jest w naszym organizmie między innymi witamina D. Niestety coraz więcej przebywamy w sztucznym świetle zamiast w naturalnym co przyczynia się między innymi do depresji.
Słońce daję energie życiową wszelkim żyjącym organizmom. Energia słoneczna jest nam bardzo potrzebna. Dzięki słońcu wydzielana jest w naszym organizmie między innymi witamina D. Niestety coraz więcej przebywamy w sztucznym świetle zamiast w naturalnym co przyczynia się między innymi do depresji.
Brakuje jeszcze szurów-covidian. Wierzacych w moc w omicrona i innych pomniejszych bogów, ktorzy byli przed nim. Szurów wierzacych, ze maseczki daja im nadludzką siłe a szpryce dadza im niesmiertelnosc. Wariaci wierza, ze 2m odstepu pozwoli im na zachowanie czystej aury. Foliarze-covidianie wierzą w przekazy swoich kapłanów - ktorych ogadaja w TV. Wszyscy Ci pomylency myślą, ze trafia do raju zwanego "powrót do normalności" Zaślepienia swoją wiara i strachem przed demonami, ktorzy dzieki szatanowi opieraja sie prawdziwemu bogu jakiemu na imie jest COVID oraz jego reinkarnacjom - niestety nie zauważają, że są robieni w chuja przez swoich kapłanów. Kiedys kapłani dostawali zarcie, kobiety, podarki... teraz dostaja poprostu pieniadze i mozliwosc wystepów przed kamerami. Biedni ludzie karmieni sa bajeczkami niczym swiadkowie jehowy - koniec swiata co 2 lata. Na kapłanow covidian co chwilę "spływa nowe swiatło" i dostają objawienia - wtedy ich bajka sie zmienia. Zamykamy lasy, zamykamy cmentarze... otwieramy, otwieramy. Twierdza, ze trzeba wprowadzic obostrzenia i to robia, rok pozniej mowia, ze obostrzenia sa bez sensu i nie beda wprowadzac - po to tylko by je wprowadzic za 3 dni Przylbice dzialaja - potem nie dzialaja. Buk covid utrzymuje sie przez 3 godziny w powietrzu - teraz juz zapomnieli o tej przypowiesci Kaza swoim wyznawcom sie szprycowac "ostatnia prosta" i dostaniecie sie do mitycznego raju zwanego "powrotem do normalnosci" 1 szpryca johnsona lub 2 pfizera i git. Za chwile - 3 szpryce i bedzie git. Debile nie wiedza, ze jak im kaplani mydlili oczy "ostatnia prostą" w tym momencie podpisywali umowe na taka ilosc, ze na 1 łebka przypadnie minimum 8 dawek Niebawem kapłani covidian oglosza, ze ich wyznawcy musza smarowac sie gownem i chodzic na czworaka - tylko w ten sposob trafia do raju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów