Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
kłótnia
SuchyJan • 2014-07-26, 15:34
Pokłócili się pracownicy skarbówki i Poczty Polskiej, która z tych instytucji bardziej wnerwia petenta. Doszło do bijatyki.
Wizyta w publicznym szpitalu, na policji i w sądzie spowodowała, że obaj musieli przyznać się do porażki
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
H................R 2014-07-26, 16:02 9
I tu się mylisz to "petent" wnerwia i meczy urzędników tym, że coś od nich chce. Przynajmniej takie mam zawsze wrażenie po wizycie w urzędzie.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2014-07-26, 16:35
Kurwa patrz, dobrze że na wytrzeźwiałce nie byli bo i tamci by polegli
Zgłoś
riddick1773 2014-07-26, 20:51
na koniec w bonusie w pace dymanko
Zgłoś
raper900 2014-07-26, 21:56 1
Pierdolisz z tą pocztą, jeszcze się nimi nie zawiodłem, i tak - korzystam z ich usług często, i tak - również w zimie.
Zgłoś
korinogaro 2014-07-26, 22:38 1
@raper900 wszystko zależy od listonosza i oddziału poczty. Mnie ma w swoim rewirze pan A który zawsze przynosi mi listy i paczki a mój kolega który mieszka niedaleko ode mnie i jest w rewirze pana B zawsze ma awiza nawet jak waruje w domu w oczekiwaniu na przesyłkę. Z resztą pan B jest powodem dla którego zacząłem dawać napiwki panu A w formie gratyfikacji za to że jednak pracuje należycie choć mógłby jak pan B.
Zgłoś
kenzol 2014-07-26, 23:41 1
Nie wiem czemu ludzie czepiają się Poczty Polskiej. Według mnie ten relikt spełnia dobrze swoją funkcję i nie powinien być likwidowany. Listonosz puka do drzwi, nie zostawia awizo w płocie, ostatnio nawet wieczorami przesyłkę doręczają, do Urzędu zawsze blisko, a jeśli zacznie coś nie tak funkcjonować, to można złożyć skargę naczelnikowi w najbliższym urzędzie. A spróbuj teraz złożyć skargę na Inpost albo DHL. Nie wiadomo gdzie mają placówki, jak ich już znajdziesz i chcesz złożyć skargę to cię zleją. Zatrudniają ludzi na umowach śmieciowych, często kurierzy mają rozległe rejony i w chuj paczek, listów do rozniesienia, przez co zostawiają awizo w płocie, w bramach, to później gdzieś zmoknie, wiatr wywieje... Jak tam, kiedy zamawiam coś na alledrogo, to zawsze piszę sprzedającemu, aby jeśli jest taka możliwość, wysłał mi paczkę Pocztą Polską.
Zgłoś
mazin 2014-07-26, 23:53
E tam. Zapomniałeś o ZUSie i pani z dziekanatu...
Zgłoś
Hereticus 2014-07-27, 0:10
Dowcip jest źle sformułowany. Powinno być: "która z instytucji najbardziej wnerwia", a nie "która z TYCH instytucji bardziej wnerwia. Gdyby wzięto tylko te dwie instytucje pod uwagę, to któraś ze stron musiała by wygrać, a z kawału wynika co innego.
Ale to tylko szczegół, a autor zapewne miał dobre intencje, aby przekazać w skrócie jak kuriozalne jest funkcjonowanie polskich instytucji państwowych.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy.
Zgłoś
Imper3838 2014-07-27, 0:17 6
Według mnie poczta dzisiaj działa całkiem dobrze, jako jedna z niewielu państwowych instytucji. To zasługa głównie konkurencji, poczta żeby istnieć musi się starać, a np. takie PKP posiada praktycznie monopol na kolej w kraju (chociaż może kiedyś się to zmieni). A sądy, zusy, urzędy skarbowe itp., z natury nie posiadają konkurencji i z tym bywa gorzej, tutaj trzeba inaczej zmotywować do lepszego działania.

10 lat temu z pocztą było gorzej, m.in. notoryczne zaglądanie do przesyłek i wyjebane na to że coś zniknęło. Dzisiaj też nie jest idealnie, ale jest nieźle.
Zgłoś
TaSklonowanaOwca 2014-07-27, 1:24
Gorzka prawda. Swoją drogą skąd zajebane ? gdzieś to już widziałem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem