📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Jeżeli biały uderzy czarnego, to już nie jest kłótnia tylko brutalny atak na tle rasowym.
pokłócili się o to kto bierze 2zł z koszyka?
Jak czarny podniesie rękę na białego to może zostać to potraktowane jako atak.
Naucz się w końcu prostych zasad.
Coś ci się popierdoliło. Jak biały uderzy czarnego, to jest to nic innego jak nauka dobrego wychowania.
chocho napisał/a:
up @ PanRewolwerowiec
Coś ci się popierdoliło. Jak biały uderzy czarnego, to jest to nic innego jak nauka dobrego wychowania.
hibernowałeś ostatnie kilka lat?
Dla takich filmów wchodzę na Sadola
Nie można przecież kłócić się z psem, kotem, koniem itd. Można najwyżej skarcić.
Ale pięknie mu z bani wyjebala piwo
Kurwa jak teraz pojade na Shell to będe bał sie odmówić żeby zatankowali Diesla Premium
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów