18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kłótnia z żoną
Mroczny_Patataj • 2016-07-02, 9:03
Kłótnia z żoną jest jak polowanie na słonia - jeśli pierwszym argumentem nie ubijesz - uciekaj!

Bezczelnie ukradłem z jaśka potwora, jak było to do auschitz.

Gdzie sie wpisuje podpis pod postami?!
Zgłoś
Loaloa 2016-07-02, 10:48 3
A co to jest auschitz? Podobne do nazwy jednego z polskich obozów, ale mam wątpliwości.
Zgłoś
Kaprys 2016-07-02, 11:09 33
@Loasroa - Następny debil. JAKI POLSKI OBÓZ? Hitlerowski, durna pacynko.
Zgłoś
SamSobieBogiem 2016-07-02, 12:01 17
@ doautoratematu Dwa żarty wstawione pod rząd w dwóch tematach bezczelnie zajebane z joemonster i jeszcze się tym chwalisz.

Wyjdź przemyśl swoje zachowanie i wtedy możesz tu wrócić mądrzejszy. Za ostrzejsze słowa banują więc nie powiem.

Kaprys napisał/a:

@Loasroa - Następny debil. JAKI POLSKI OBÓZ? Hitlerowski, durna pacynko.

NIEMIECKI, kapciu.

Następny który sugeruje, że nagle powstał jakis dziwny naród Nazistowski tudzież Hitlerowski.

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
~PowerBoBass 2016-07-02, 12:20 1
To w końcu co to za polski obóz ten auschitz, może bym pojechał?
Zgłoś
towelie 2016-07-02, 21:14
Ja pierdole tylko ciota ucieka przed kobietą...

...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Zgłoś
jan.rzut 2016-07-02, 23:55 2
Joe to taki polski Józek, a nie Jasiek.
Zgłoś
m................0 2016-07-03, 6:34
Skoro już wlazło na główną, a dosyć długo mnie nie było to muszę to napisać.

Wszyscy wiemy że to był polski obóz w polskim mieście, w dużej mierze zbudowany przez Polaków.

Kłótnia z żoną jest jak polowanie na słonia, wszystko sprowadza się do tego żeby z małą dzidą do niej startować.

Pozdrawiam, dziękuję.
Zgłoś
saves 2016-07-03, 7:15 2
Z moją jest jak koncert legendarnej kapeli. Najpierw najnowsze kawałki, a później wracamy do starych przebojów.
Zgłoś
Kaprys 2016-07-03, 7:51
Piti1234555 napisał/a:

NIEMIECKI, kapciu.

Następny który sugeruje, że nagle powstał jakis dziwny naród Nazistowski tudzież Hitlerowski.

A kto wymyślił obozy? Naród polski, niemiecki? Zatem... Przemyśl szanowna Kuboto.
Zgłoś
SamSobieBogiem 2016-07-03, 11:08
Kaprys napisał/a:

A kto wymyślił obozy? Naród polski, niemiecki? Zatem... Przemyśl szanowna Kuboto.

Hitler był austriackim zydem, ale jakos tak się złożyło ze został niemcem, więc był przedstawicielem narodu niemieckiego.

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
Neton 2016-07-03, 11:08
Kaprys napisał/a:

Tu sobie poczytaj o obozach Obozy Koncentracyjne
I te obozy nie były nazistowskie tylko co najwyżej Nazistowskich Niemiec ( bo Niemcy stał się Nazistowskie a nie na odwrót ) A polska miała swoje obozy dopiero w PRL-u ( dla kombatantów i partyzantów Polskich z okresu II wojny światowej )
Zgłoś
Diggerx 2016-07-03, 12:02
coś tu się popsuło
Zgłoś
czarnykun 2016-07-03, 13:55
Bezczelnie to to jest kurwa słabe.
Zgłoś
PoliteP 2016-07-05, 2:23
I się zaczyna... Polacy mordowali żydów w polskich obozach koncentracyjnych i koniec !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów