Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ty cipe tez golisz?
Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest pierdoloną małpą.
Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest pierdoloną małpą.
Ja chopka nie znam, więc nie miałem kiedy go ogolic ✌️
z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak pojebane A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes cipa z wyjebanym w kosmo estro to zamiast wlosow druga pizda ci rosnie \;p
z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak pojebane A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes cipa z wyjebanym w kosmo estro to zamiast wlosow druga pizda ci rosnie \;p
Z tym że włosy rosną po goleniu szybciej to chuja prawda i było to badane, można jedynie odnieść takie mylne wrażenie ponieważ po goleniu końcówki włosów są "ostre" i sprawiają wrażenie jakby było ich więcej i były twarde.
Taaa, kurwa. A przez linie telegraficzne krowy mleka nie dają. Wierzysz w zabobony jak ciemny chłop pańszczyźniany!
I nie zapomnij, że "prawdziwy mężczyzna" to ma brodę po pas. Na szczęście, wprzeciwieństwie do ciebie ja nie mam jakichś kompleksów, które leczę dowartościowując się jaki to ja męski jestem i że X to tylko prawdziwi mężczyźni mają/robią a inni to nieprawdziwi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów