Awaryjne otwieranie
Awaryjne otwieranie
Kurwa, na co są drzwi otwarte?
Na co ? hahahahhahahaha
sjp.pwn.pl/slowniki/na%20rozcie%C5%BC.html
Jesteś takim samym debilem. Po co chcesz wybijać szybę skoro drzwi są otwarte na rozcież?
Ah sorry debilu nie zauważyłem, że są otwarte. Cebulaku
LOL to ford wystarczy odkrecic oswietlenie tablicy rejestracyjnej, tak jest mikrostyk ktory otwiera bagaznik. Jezeli go nie ma to jest ciegno od zamka z kluczyka ktore wystarczy pociagnac palcami. Najlepiej zalozyc gumowa rekawiczke na reke bo trudno sie przesuwa ciegno golymi palcami. Dziekuje za uwage...
i chciałbyś ogladac film z takiego otwierania?
(piwo dałem niechcacy, zamiasst kliknąc cytuj)
Kurwa, na co są drzwi otwarte?
Na rozcież???
Na oścież. Dziękuję
Na co ? hahahahhahahaha
Ja pierdolę, co za wysoki poziom znajomości języka.... Ameby
Nie da rady przez kanapę?
W sedanach są rygle w tylnej kanapie i nie da się złożyć oparcia jeśli jest zamknięty centralny. Kiedyś miałem podobny problem i musiałem ciąć brzeszczotem w szczelinie.
W sedanach są rygle w tylnej kanapie i nie da się złożyć oparcia jeśli jest zamknięty centralny. Kiedyś miałem podobny problem i musiałem ciąć brzeszczotem w szczelinie.
Malo tego, w niektorych sadanach w ogole nie jest skladana tylna kanapa i od srodka do bagaznika sie nie dostaniesz
Jesteś takim samym debilem. Po co chcesz wybijać szybę skoro drzwi są otwarte na rozcież?
Na kurwa jak? xD
amerykanskie auta zazwyczaj przyciski od otwierania mają w bagażniku lub nie mają w ogóle
O widzisz człowiek się całe życie uczy... Ciekawe, bo ja nigdy w życiu nie widziałem auta osobowego (w tym amerykańskiego), które nie ma otwierania bagażnika ze środka.
"Na oścież", jebany troglodyto żydowski.
Na roścież... debilu jebany....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów