Awaryjne otwieranie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Awaryjne otwieranie
Ameryka Pany
Ja pierdole to już wolał bym boczna szybę stłuc i od tyłu się dostać a jak nie to z tyłu światła rozjebac i przez otwór jakoś pokombinować
Roman270297 napisał/a:
Ja pierdole to już wolał bym boczna szybę stłuc i od tyłu się dostać a jak nie to z tyłu światła rozjebac i przez otwór jakoś pokombinować
Jesteś takim samym debilem. Po co chcesz wybijać szybę skoro drzwi są otwarte na rozcież?
impressa88 napisał/a:
Jesteś takim samym debilem. Po co chcesz wybijać szybę skoro drzwi są otwarte na rozcież?
Skąd wiesz? Może są zamknięte na rozcież
impressa88 napisał/a:
Kurwa, na co są drzwi otwarte?
impressa88 napisał/a:
Na co ? hahahahhahahaha
amerykanskie auta zazwyczaj przyciski od otwierania mają w bagażniku lub nie mają w ogóle
żal patrzeć ... w życiu bym się na takie coś nie zgodził.. Kiedyś w moim aucie przestało działać otwieranie z pilota, a grot ktory był w pilocie nie pasował do zamka (taka niespodzianka której nie sprawdziłem przed zakupem auta ale chuj z tym ) zadzwoniłem po "awaryjne otwieranie"... przyjechał gość z jakimś magicznym kurwa gadżetem, włożył do zamka, parę razy ponaciskał i kurwa 20 sekund auto otwarte... mówię do gościa "ja pierdole jaka faza, nie zdążyłem pierdnąć a Ty już sobie poradziłeś" a on mi mówi że "no, nie powiem... trochę się musiałem pomęczyć" :o skasował 300zł i pojechał w pizdu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów