Najfajniejsza jest postawa kolesia przy stoliku, pełen chillaut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Najfajniejsza jest postawa kolesia przy stoliku, pełen chillaut.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Weź się zdecyduj, albo "chillout", albo "czilałt". Konsekwencji trochę.
żmij napisał/a:
Weź się zdecyduj, albo "chillout", albo "czilałt". Konsekwencji trochę.
Stuknij się w łeb i ty ciłałcie.
Typ przy stoliku to albo przyzwyczajony do takich akcji tam i ma to w dupie albo ma rozrywke w,, miare godziwym poziomie.... Ja na miejscu jego bym obstawiał który będzie doprowadzony do parteru pierwszy.... I rzucił bym stówke na stół i obstawił konika
Patrząc na gościa co wpierdala i ogląda sadistica na telefonie to nie jest to pierwszy raz. Chyba że żarcie bylo za slone.
W knajpie nie ma TV to przynajmniej sobie poogląda mma na żywo.
oo przepraszam, coś tam wisi
oo przepraszam, coś tam wisi
W pewnym wieku gdy masz dom, pracę, dzieci, i chujowo gotującą żonę, po prostu żresz po pracy smacznego fastfooda i na resztę masz wyjebane.
Łobuz kocha najbardziej...
A na końcu wchodzi rudy z grubym i czarują dłońmi po czym wszyscy m zebrani zapominają co się stało
Jakby 'czapeczke' puścili od początku , to by ich poskładał.
00:52 haha ! jebany strażnik życia
Tacy najlepsi co podczas akcji trwają w stanie przymusowego zaciskania zwieraczy, a jak emocje opadają wpierdalają się dopiero w lajf i w całą akcje jakby punkty kulminacyjne programu Kurwa, jebany rudy i jego dłoń pokóju.
PS. Ja go tam od początku nigdzie nie widze.
00:52 haha ! jebany strażnik życia
Tacy najlepsi co podczas akcji trwają w stanie przymusowego zaciskania zwieraczy, a jak emocje opadają wpierdalają się dopiero w lajf i w całą akcje jakby punkty kulminacyjne programu Kurwa, jebany rudy i jego dłoń pokóju.
PS. Ja go tam od początku nigdzie nie widze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów