Knife-Wrench...for kids!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Knife-Wrench...for kids!
cieć rządzi
jaki to jest serial ? czyt. podajcie tytul
Oglądam srabsuf jeden po drugim online, zajebisty jest cieć.
@Rafcior
Serial to "Hoży Doktorzy / Scrubs" Znajdziesz na stronkach z serialami online i na Comedy Central.
@Rafcior
Serial to "Hoży Doktorzy / Scrubs" Znajdziesz na stronkach z serialami online i na Comedy Central.
dzieki za odp. a motyw z kluczo-nozem mnie zniszczyl
@up, a możesz podać taką stronkę? Bo na CC powtórki, albo w godzinach, w których nie mogę.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Dzięki
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Za Scrusów nie może nie być piwa
Pierdolę... w środku odcinka wyskoczyło mi jakieś chujstwo, że za dużo dziś patrzyłem, bo limit przekroczyłem, czy coś...
@Black Snake:
skorzystaj ze strony -> tv.wrzuc.to/ . Wklejasz w pole "Podaj adres do video" link z filmem z megavideo i oglądasz bez limitów. Strona obsługuje filmiki tylko z Megavideo, więc musisz mieć bezpośredni link do filmu. Aby dostać bezpośredni link do filmu z megavideo korzystaj z serialeonline.pl. Pozdro
skorzystaj ze strony -> tv.wrzuc.to/ . Wklejasz w pole "Podaj adres do video" link z filmem z megavideo i oglądasz bez limitów. Strona obsługuje filmiki tylko z Megavideo, więc musisz mieć bezpośredni link do filmu. Aby dostać bezpośredni link do filmu z megavideo korzystaj z serialeonline.pl. Pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów