📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi sie, że nie powinno być takich zasad, że jeden leży, drugi może kopać, ale cóż, zależy od gali lecz trzeba przyznać, że soczyście mu wypieprzył ; )
dokładnie, zależy od gali i zasad, bo z drugiej strony gdyby pamperek w pomarańczowych gatkach miał okazję jebnąć drugiemu z buta w łeb, też by to zrobił
O ile dobrze pamiętam to na zasadach MMA nie wolno kopać gdy przeciwnik obiema rękoma dotyka maty i jest w parterze. Moege sie mylić!
Co nie zmienia faktu, że soczyście mu wyjebał
Co nie zmienia faktu, że soczyście mu wyjebał
co od gali? nie kopie sie gości który ma więcej niż 3 punkty podparcia.
Dyskwalifikacja.
Dyskwalifikacja.
@up OFC dopuszcza takie kopnięcia. Moreira ma zaliczoną walkę jako wygraną. sherdog.com/fighter/Zorobabel-Moreira-41618 . Dziękujemy Panie sędzio. Wróciłeś z balu gimbazy?
That was brutal
Pierdolicie, każda organizacja ma własne zasady, w tej dopuszcza sie kopanie przeciwnika który lezy.
Przecież on nie leży, gościu co kopie nawet się odsuwa jakby chciał go obchodzić, ale zauważa, że tamten siedzi na dupie to skorzystał z sytuacji.
najlepsze są gale z ameryki południowej, tam można kończyć walkę dokańczając dźwwignie i walczą bez rękawiczek. muszą mieć dużą ilość zawodników
wielkie kurwa oburzenie, chcą już sportu zakazywać bo brutalny itp, a w MMA akurat nie robi różnicy czy zajebie mu kopa na leżąco czy choćby round kicka w łeb w stójce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów