poprosil o ogien?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wielki wiracha się znalazł - wyjebał z partyzanta typowi, który trzyma ręce w kieszeniach i poszedł dumny, bujając się jak wóz z węglem.
Artos napisał/a:
@up
Wiesz o co poszło że się tak wymądrzasz? Czy po prostu dobrze jest ponarzekać?
A ty wiesz, że się tak przypierdalasz? Czy po prostu dobrze jest się poprzypierdalać, dla samego przypierdalania?
Tak, czy siak - typ zachował się frajersko.
frajersko? co ty pierdolisz typie... dajmy na to sytuacja - typ wychodzi z baru, jak to z baru po paru piwach, ma swoje poglądy na pewne sprawy co można wywnioskować po wyglądzie, a podchodzi do niego typ i mu szepcze "mmm misiek moze skoczymy do mnie wyliże ci tyłeczek" no kurwa w takiej sytuacji to miał by mu jeszcze po łbie poskakać
@up - tak, frajersko. Jak mnie wkurwiają takie gadki jak twoja - "...ma swoje poglądy na pewne sprawy co można wywnioskować po wyglądzie...". Wow, wywnioskowałeś po wyglądzie, że nie lubi pedałów?
A nawet jeśli by tak było jak piszesz, to powinien mu z liścia wyjebać, a nie tak, żeby zadać maksimum obrażeń. Kto normalny za jakąs pierdółę, wali kogoś z łokcia w twarz i to na pełnej kurwie?
Przez ciebie się wkurwiłem i sprawdziłem jak to było, masz sobie poczytaj i skończ pierdolić smuty:
Link
Nadal będziesz gościa bronił?
A nawet jeśli by tak było jak piszesz, to powinien mu z liścia wyjebać, a nie tak, żeby zadać maksimum obrażeń. Kto normalny za jakąs pierdółę, wali kogoś z łokcia w twarz i to na pełnej kurwie?
Przez ciebie się wkurwiłem i sprawdziłem jak to było, masz sobie poczytaj i skończ pierdolić smuty:
Link
Nadal będziesz gościa bronił?
Hubal by go wzioł do siebie do partyzantki
Niektórzy ludzie nie oglądali Dragon Balla...wbrew pozorom anime uczyło jednej podstawowej rzeczy - nie wyskakiwać w 5 na 1, nie walić z partyzanta, czyli jednym słowem: HONORU, który od czasów średniowiecza zanikł bezpowrotnie..
no ja pierdole. teraz jeszcze zaczęliście pieprzyć o honorze. lol. w starciach na ulicy, przed barem itp? wy chyba żyjecie w innym świecie albo jak BurbonPL naoglądaliście się za dużo bajeczek. no cóż. zawsze można żyć sobie w takim wyimaginowanym świecie. tylko potem nie dziwicie się jak dostaniecie takiego łokcia na pysk deal with it.
stery_srh napisał/a:
Wielki wiracha się znalazł - wyjebał z partyzanta typowi, który trzyma ręce w kieszeniach i poszedł dumny, bujając się jak wóz z węglem.
Ale Wy na tym śląsku macie humor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów