📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość jest mega. Śledzę jego poczynania od lat i cały czas mnie zaskakuje.
mógłby być moim prywatnym murzynem
GLORY: Knockout of the century
SADISTIC: Knockout roku
A nie lepiej "nokaut roku" jeżeli musi być inaczej niż w oryginale? Wiem że ból dupy ale trochę wysiłku włóżcie w to co robicie.
SADISTIC: Knockout roku
A nie lepiej "nokaut roku" jeżeli musi być inaczej niż w oryginale? Wiem że ból dupy ale trochę wysiłku włóżcie w to co robicie.
Eh uwielbiam jak w tytułach lub wydarzeniach z walk zawsze wali po oczach hierbola. Gdyby tytuł filmiku był taki jak tego tematu to wporządku, ale nie oczywiście "Nokaut Stulecia" tak jak kilkadziesiąt "Walk Tysiąclecia" w roku lub nawet czasami totalny absurd "Najlepsza walka milenium".
@up kolejny bałwan, któremu wmówiono, że Pudzian to jakiś fighter. Raz, jeden tylko raz pojechał Pudzian zawalczyć z kimś, kto ma jakieś umiejętności i Pudzian położył się przed nim i poddał. Takie są fakty. Hodowany mutant, spoko, silny, napakowany sterydami, ale ŻADEN z niego zawodnik MMA.
Jakby mi ktoś dał złotówkę za każdy knockout roku który widziałem w tym roku to bym się mógł nieźle naje..ać drogą gorzołą na święta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów