📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RobsoN napisał/a:
Jakiś czas temu, mieliśmy w tym „sporcie” swojego zawodnika i to dość dobrego. Niestety mu się zmarło i to właśnie od tych strzałów z plaskacza.
Tego sportowca miałeś na myśli?
dziwne że nie zakazali jeszcze tego pseudo sportu
A potem lament, zbiórki siana na operacje - rownie dobrze można zrobić zawody w to kto więcej razy jebnie głową w ścianę
Blondi na twarz to mogłaby coś fajniejszego przyjąć
Jakbym wyrwal od niej lepa, obudzilbym sie pojutrze w Skyrimie chyba o.O
Skoro do puszcza się już do takich widowisk gdzie każde uderzenie powoduje uraz muzgu a w końcu w najlepszym razie brak umiejętności wysławiania się i szybkiego myślenia , o śmierći nie wspominając to za 20 lat w tv będą organizowane walki na śmierć i życie , ludzi na najniższym stopniu społecznym , albo bogaci będą na biedny polować ! Świat się cofa do rzymskiego Koloseum jak nic .
Mirek19850509 napisał/a:
Skoro do puszcza się już do takich widowisk gdzie każde uderzenie powoduje uraz muzgu a w końcu w najlepszym razie brak umiejętności wysławiania się i szybkiego myślenia , o śmierći nie wspominając to za 20 lat w tv będą organizowane walki na śmierć i życie , ludzi na najniższym stopniu społecznym , albo bogaci będą na biedny polować ! Świat się cofa do rzymskiego Koloseum jak nic .
Myślę, że takie wyczyny są już na całym świecie, tylko w zamkniętych kręgach bogatych degeneratów. A co to bicia się po mordzie, tylko z brakiem mózgu można zgodzić się na taką rywalizację. Tam i tak nie ma już co obić. A zarobioną kaskę zwycięzca i tak przepierdzieli na kebaba. Po prostu durni ludzie - oczywiście niemyślący, bo nie ma czym. Ale nikt nikomu nie powinien zabraniać być debilem, tylko, że debile sami powinni płacić za swoje leczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów