📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To niemcy wiec allah tak chciał tyle w temacie. Wojna w tym kraju to będzie coś pięknego ha ha ha
Bylem w tym mieście miesiąc temu to ćpuny w centrum się rozbierają do naga i robią 2 lub sikają dosłownie pod sklepami gdzie nie ma żadnej roślinności i jest pełno ludzi. Frankfurt to takie miasto co się nocą nie chodzi bo cygan może sprzedac ci dywan lub kose chyba najbardziej zacpane miasto nazistów
Nowy, piękny świat.Wszystkim widocznym na filmiku życzę podobnej sytuacji w ramach nauki empatii choć marna to nauka skoro po uderzeniu czaszka w chodnik można nie wstać.
@ halman weź wyciągnij tego chuja z mordy bo cię nie rozumiem. Ty po polsku czy po jakiemu to pisałeś...? ja pierdole czekam na filmiki z tabą w roli głownej, profesje sobie sam wybierz. (hahaha , ja pierdole to jescze zyje i ma czelność oddychać, poprawiłeś mi humor gamoniu )
To teraz amatorzy bicia się w swoich remizach patrzcie, jak jeden taki upadek może skreślić wam życie. Albo zdechniecie albo będziecie zdychać za kratami.
u nas niedługo będzie to samo, tylko oprawcy będą mieli trochę jaśniejsze karnacje
Prawie 40°C w cieniu a ona w kocu popierdala..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów